INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GERMANIA

Nemții, ca-n Brazilia! Au copiat o alegere pe care au făcut-o şi în 2014, când au câştigat titlul mondial

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 10:56 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 17:03

Adversarii noștri în preliminariile CM 2022 stau la Herzogenaurach într-un sat de bungalow-uri, asemănător celui de la Campo Bahia, din 2014, când au câștigat Cupa Mondială.

Dacă tot n-au cine știe ce mari vedete în lot, nemții lucrează intens la spiritul de grup. Și ca să instaureze armonia într-un efectiv dominat de jucătorii lui Bayern, 8 la număr, selecționerul Joachim Low a recreat la Herzogenaurach sătucul de la Campo Bahia, din Brazilia, unde Mannschaft-ul s-a simțit excelent, câștigând titlul mondial în 2014.

 „Inamicii” stau împreună 

+15 FOTO

Fotbaliștii locuiesc în pădure, în bungalow-uri construite special pentru ei de sponsorul Adidas. Low i-a grupat câte patru în fiecare căsuță, dar pe cât posibil să fie de la cluburi diferite, pentru a preveni bisericuțele. Contrar așteptărilor, selecționerul a cuplat chiar și fotbaliști certați unul cu altul (!), cazul lui Kimmich și Sane, care au avut o altercație pe teren, într-un recent amical. 

Și încă ceva. În mijlocul satului a fost creată o piațetă, cu mese și băncuțe. Aceasta este „sala de conferințe", unde fotbaliștii și staff-ul se întâlnesc la ședințele tehnice.

La antrenamente lucrăm la finețuri acum. Și, desigur, la un plan pentru meciul cu Franța
- Joachim Löw, selecționer Germania

15 iuniee data la care Germania debuteaza la Euro, contra Franței

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boloni nu mai e liber! Cu ce se va ocupa pe durata Campionatului European

Cazul Wijnaldum s-ar putea repeta. Ce echipă încearcă să-l deturneze pe Depay din drumul spre Barcelona

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andrei2323
andrei2323  •  10 Iunie 2021, 17:59

Cum adica daca tot n au cine stie ce mari vedete in lot?Au 3 castigatori de Champions League 2021 plus cei opt de la Bayern.Ce inseamna mari vedete pentru gsp?

andrei2323
andrei2323  •  10 Iunie 2021, 17:56

ff

Vezi toate comentariile (2)
Comentează