Comentarii (110)
jooferenc1907
jooferenc1907  •  14 Iunie 2021, 21:52

Totusi un pic de decenta desi ma indoiesc... Ce legende? Ca sa fii legenda trebuie sa fi facut ceva legendar! Au castigat ceva? Mai apoi, era ceva rau sa fie in mijlocul fanilor care i-au adulat? Oricum, un om de caracter nu putea fi in aceeasi loja cu cei din FRF doar daca esti de aceeasi teapa cu ei!

enigmaticul
enigmaticul  •  14 Iunie 2021, 17:07

Dar nu prea înțeleg, de la tribuna II-a nu se vede meciul?? Sau de la tribuna oficială meciul se vede 3D?? Am văzut că ați menționat ce au reprezentat Popescu MUnteanu și HAgi pentru fotbalul nostru, dar ați uitat să menționați că indiferent unde au jucat, aceștia au fost plătiți, nu au jucat de ”dragul” României( că ar iubi atât de mult aceasta țară), iar banii câștigați de ei nu i-a împărțit cu statul român sau cu românii de rând. Așa că lăsați-o mai moale cu locul lor la oficială. Nu mai zic că unii au mai și fentat statul prin eludarea legilor. La ”oficială” trebuie să stea mai marii noștri pe care i-ați ales cu mare mândrie, că ați vrut ”schimbare”, acum aveți schimbare. Ce nu vă mai place? O aveți în tribună și pe cea care a inventat (înființat” județul Zalău. Asta ați votat!!

pan76eugen
pan76eugen  •  14 Iunie 2021, 16:28

in orice tara civilizata burleanu era luat la spituri si palme dupa ce a reusit performanta sa duca fotbalul romanesc in lumea a 5-a.voi ggistii loviti de frustrare zilnic in Universitatea Craiova si il promovati pe becali..nu ai la ce sa speri

bando_
bando_  •  14 Iunie 2021, 20:10

Vroiam sa las și eu un comentariu referitor la subiect, dar citind unele comentarii realizez ca nu merită osteneala, orice cuvânt fiind de prisos. Singurul lucru care îmi trece prin minte este o întrebare retorica: Ce pretenții la moralitate poți avea de la un popor care își vinde votul pentru un litru de ulei și un kg de zahar, iar mai nou sta la coada pentru vaccin în schimbul a 3 mici și 2 felii de pâine?

talpaiadului
talpaiadului  •  14 Iunie 2021, 18:40
Postat de fairplayromania pe 14 Iunie 2021, 18:03

Foarte bine !!! Le este ruşine să stea la un loc cu ceilalţi spectatori ? Vouă ar trebui sa vă fie rusine ptr acest articol ! Hagi, Popescu..... au fost plătiţi si răsplătiţi ptr folbalul prestat la Natională. Naţionala i-a facut cunoscuţi, aşa că, putin respect vă rog !

Nu e vorba ca le e lor rusine, ne e noua rusine sa-i vedem pe ei stand acolo in timp ce la tribuna oficiala se lafaie niste burtosi cu fete de interlopi care nu inseamna nimic pentru fotbalul romanesc.

firaldo
firaldo  •  14 Iunie 2021, 15:47

Lui Burleanu nu-i garantează postul Hagi, Popescu sau Dorinel...ci pilele politice.

demolarii
demolarii  •  15 Iunie 2021, 09:56

Adevarata imagine pentru politicieni. Pana și membrii PCR aveau mai mult bun simt si diplomație......

fanu
fanu  •  14 Iunie 2021, 20:17
Postat de fairplayromania pe 14 Iunie 2021, 18:31

Pai si Popescu nu a fost corupt...a facut si puscărie...de ce să stea la Oficială ? La Oficială stă conducera, ăia pe care i-ai votat tu.... Mai trebuiai sa aduci si argumentul că şi Becali merita la Oficială si te declaram ...sef de galerie... Acest articol este incă o strimbă... Hagi a jucat singur la Natională? Trebuia chemat si Belo, si Lăcă, Ducka..... plus echipa de polo si volei....serios ?

Tipule, Popescu si-a platit gresala (a facut inchisoare) si a rambursat si prejudiciul facut. Despre cati din penalii sau penabilii si penibilii de la oficiala pe care ii aperi poti spune acelasi lucru?!

sorinsorin
sorinsorin  •  14 Iunie 2021, 18:43

E foarte bine asa. " Eu votez DNA", parca asa era la romani. Seful de acolo=anticoruptia=antibanditi, deci sa stea la oficiala. Popescu=coruptie, la tribuna. Hagi, prin translatie, fiind cumnat cu Popescu, e si el un fel de corupt. P.S. Vad ca cineva de pe aici a zis ca UEFA da biletele, nu FRF, adica nu e o chestie securistică specifica ultimilor ani din Romania. Deci aia stiau de Bologa de la procurori, de Dâncu, de Barna, de Orban de la Parlament. Cu asa concetateni cu asa gandire, ne meritam soarta de popor din colonia de mana 20.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Iunie 2021, 16:53
Postat de jean_valjean pe 14 Iunie 2021, 16:48

Asa fac toate tarile, politicienii stau la vip. Asa ca nu mai exagerati ! Eu am vazut o pe angela merkel pe stadion , dar niciodata un fost fotbalist german langa ea ! Este si problema cu covidul si nu ii poti ingramadi acolo. In afara de asta, cred ca si imaginea stricata de inchisoarea facuta de Popescu il impiedica sa apara la vip langa politicieni..probabil aia refuza sa apara la tv langa Popescu. Nu il puteai invita pe Hagi la vip si pe Popescu la tribuna 2..!

Gica Popescu a gresit, dar a platit cu varf si indesat. Din pct meu de vedere e reabilitat, Doamne iarta-ma nu a omorat, violat, nu s-a ocupat de terorism sau trafic de droguri. Iar asta ar fi chiar culmea sa le fie rusine politicienilor sa stea langa Popescu, nu cred ca e niciunul vreun monument de cinste si integritate.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 11
Comentează