INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  DECIZIE

Fără Hagi și Popescu pe Arena Națională? Decizie radicală înainte de Ucraina - Macedonia de Nord

Hagi și Popescu au urmărit meciul dintre Austria și Macedonia de Nord de la tribuna a 2-a
Hagi și Popescu au urmărit meciul dintre Austria și Macedonia de Nord de la tribuna a 2-a

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 22:57 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 23:18

Gică Hagi (56 de ani) și Gică Popescu (53) ar fi decis să nu asiste la meciul dintre Ucraina și Macedonia de Nord, programat joi, de la ora 16:00, pe „Arena Națională”.

La solicitarea Gazetei Sporturilor, UEFA a anunţat că va interveni pentru ca legendele fotbalului românesc să primească bilete la oficială: „UEFA va lua legătura cu Federația din România pentru a încerca să găsească o soluție și cât mai multe legende ale fotbalului să participe la următoarele meciuri în cele mai bune condiții posibile”.

Încercând acum să-și spele imaginea, deși inițial insistase că nu a greșit cu nimic și că doar a respectat procedurile impuse de UEFA, FRF a anunțat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook că ei au solicitat bilete de la UEFA, în urma scandalului de la UEFA.

Hagi și Popescu nu ar mai veni pe Arena Națională

Așadar, la următorul meci găzduit de Arena Națională, anume Ucraina-Macedonia de Nord, gloriile fotbalului românesc, precum Gică Hagi și Gică Popescu, ar putea asista de la tribuna VIP.

Totuși, cei doi foști mari jucători ar fi decis să nu participe la meci, potrivit sport.ro.

Un alt fost fotbalist foarte important al României, Dorinel Munteanu, care este și ambasador al competiției, a fost invitat să urmărească următorul meci de pe Arena Națională tot de la „oficială”, dar nu a părut impresionat: 

„M-a sunat cineva de la FRF, nu ştiu cine, și mi-a spus că vor să repare greșeala. Nu am băgat prea mult în seamă. Dar da, ne-au invitat la VIP la meciurile următoare”.

VIDEO. Mihai Bendeac: „Mie mi-a plăcut Florea Dumitrache, dar Hagi e cel mai mare!”

Mai multe știri despre acest subiect:

Panduru reacționează după scandalul de la Austria - Macedonia de Nord: „FRF a știut ce face! Dacă tăcea Gazeta, nu se schimba nimic”

Dorinel Munteanu trimite un nou mesaj către FRF, după episodul neplăcut de pe Arena Națională: „Ne revedem la «a doua»!”

Se revoltă după ce s-a întâmplat cu liderii „Generației de Aur” pe Arena Națională: „E penibil! Vai de capul nostru”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
alfabetta
alfabetta  •  17 Iunie 2021, 10:57

Oane face că se gândește ” Tot mă gândesc cum a ajuns în acestă situasție fotbalul românesc ? De trei puncte am dat deja. ” Pro uno. România este bătută de Islanda care este bătută de Ungaria ,iar ungurii - cum vedem ,sunt sub nivelul curul broaștelor. Atunci unde este România ? Pro secundo. Vineri cel mai mare și renumit antrenor român declara că Turcia bate Italia. Și a fost 3:0 pentru Italia. Aseară Walesul a mai dat 2:0 turcilor. Dacă ceilalți antrenori care sînt mai slabi decât Mircea Lucescu , oare ce vor învăța pe viitorii fotbaliști ? Pro tertio. După toate acestea ziariștii de specialitate consideră că cel mai important necaz în fotbalul românesc este ca Hagi, Popescu și alții cu picior de aur unde își pun fundurile lor delicate ? ”

neneafane
neneafane  •  17 Iunie 2021, 09:46

Hagi a fost și este cel mai influent personaj din fotbalul românesc, chiar dacă nu pare. Scandalurile artificial create împotriva FRF, nu fac decât să pregătească preluarea sefiei fedetatiei de către cumnatul său restul e bla bla ..

enigmaticul
enigmaticul  •  17 Iunie 2021, 09:34
Postat de ionica007 pe 17 Iunie 2021, 09:26

Nu inteleg ce cauti pe aceasta pagina, dedicata FOTBALULUI, nu *** useristi...

Atceva mai știi, în afară de USR-iști?? Nu te vezi ce față ai? Uita-te puțin în oglindă, apoi să vorbești!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează