INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA 1-1, 3-2 LA PENALTY-URI

FOTO Imagini emoționante » Harry Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020: „Acest eșec ne va urmări multă vreme”

Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020 // FOTO: Imago +13   FOTO
Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020 // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iulie 2021 12:00 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 12:26

Anglia a ratat șansa de a câștiga Campionatul European, după ce a pierdut la penalty-uri finala cu Italia, jucată chiar pe Wembley. Harry Kane, căpitanul Angliei, și-a luat în brațe soția la final. Kate, cu care e împreună de când erau copii, nu se putea opri din plâns.

La loviturile de departajare a bătut impecabil. Dar mai mult de atât, căpitanului Angliei, Harry Kane, nu i-a ieșit în finala cu Italia (1-1, 2-3 la penalty-uri). 

Iar la sfârșit a trebuit să-și consoleze cel mai fidel suporter: soția, Kate, care nu se putea opri din plâns. În fața microfoanelor, Kane a admis că „suntem foarte dezamăgiți. E dur să pierzi la penalty-uri și asta ne ve urmări multă vreme de acum încolo. Mulți și-au scos imediat medaliile de la gât pentru că niciunui sportiv de top nu-i place să fie pe locul doi". 

FOTO  Kane și-a consolat soția în lacrimi după ce Anglia a pierdut EURO 2020

+9 FOTO

Pe de altă parte, „vârful" lui Tottenham susține că sunt și lucruri bune cu care englezii pot rămâne după acest turneu final: „Să nu uităm că am făcut un turneu fantastic și că am jucat din nou o finală, după 55 de ani".

4 goluria marcat Harry Kane în 7 meciuri la Euro 2020

Voia un selfie

Când Kane încă era la interviuri, la marginea gazonului, un suporter coborât din tribună a încercat să-și croiască drum către el. Oamenii de ordine au intervenit prompt și a ieșit o mică încăierare, înainte ca „vârful" lui Tottenham să rezolve disputa. Fanul nu voia să-i facă rău, ci doar un selfie cu idolul său.

VIDEO Italia a câștigat EURO 2020

Citește mai multe știri despre EURO 2020: 

Rashford, Sancho și Saka, victimele comentariilor rasiste după finala EURO 2020! Reacția dură a Federației + Poliția a deschis o anchetă

Vedetele Angliei, puse la zid după penalty-urile din finala EURO 2020: „Nu poți lăsa un copil de 19 ani să bată înaintea ta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  12 Iulie 2021, 13:49
Postat de rad_de_prosti pe 12 Iulie 2021, 13:05

Lasati, ati fost ajutati de arbitri, ati jucat numai acasa, ati avut stadionul plin si ati bagat autobaza in poarta dupa ce ati marcat, s-a facut dreptate, cu sau fara penalty-uri

cam putini cei care o tinut cu ei...

rad_de_prosti
rad_de_prosti  •  12 Iulie 2021, 13:05

Lasati, ati fost ajutati de arbitri, ati jucat numai acasa, ati avut stadionul plin si ati bagat autobaza in poarta dupa ce ati marcat, s-a facut dreptate, cu sau fara penalty-uri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează