INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FRANȚA

Jose Mourinho o dă pe Franța favorită la Euro 2020: „Trebuie să câștige titlul, altfel va fi un faliment!”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 10:35 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 11:01

Jose Mourinho vede Franța favorită la titlu: „Are practic trei echipe și nu-i găsesc puncte slabe”. Selecționerul Deschamps i-a răspuns: „Și eu credeam la fel despre Spurs”.

Până să intre în pâine la Roma, José Mourinho a început analizele echipelor de la Euro 2020 în calitate de editorialist în The Sun. Și antrenorul portughez îi vede pe Les Bleus mari favoriți la victoria finală. 

„Franța poate alinia practic trei echipe, nu are puncte slabe. Și trebuie să câștige titlul european, altfel pentru ea va fi un faliment. Când ai atâtea talente în lot și pe Mbappé nu ai cum să nu te gândești să cucerești trofeul. Kylian va face totul pentru a demonstra că el este următorul cel mai bun după Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.", a scris noul tehnician al Romei. 

Deschamps, selecționer Franța: „Nu există presiune"

Deschamps n-a ignorat provocarea și i-a replicat lui Mou în același registru, având grijă să-l ironizeze pentru experianța ratată cu Tottenham: 

„José, și eu mă gândeam la fel despre Spurs, însă lucrurile nu au mers așa cum prevăzusem. Noi avem un potențial ofensiv imens, dar și la mijloc sunt jucători care fac totul pentru a avea posesie și luptă când nu avem mingea. Dar nu există presiune pentru a lua titlul, asta e realitatea. Eu cred că Franța, campioană mondială en titre, e pur și simplu mare favorită din start la acest Euro, mai ales că acum s-au adunat trei ani în plus de experiență!".

Deschamps știe ce vrea. Francezii sunt campioni mondiali și finaliști la Euro. Nu înseamnă nimic dacă n-ajung măcar în finală. Nu cred că Didier ascultă ori citește ce se vorbește - José Mourinho, antrenor AS Roma

Kanté: „Prematur să vorbim de Balonul de Aur"

Nici după ce-a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea nu s-a schimbat. N'Golo Kanté a rămas la fel de modest, deși L'Equipe îl vede în pole position pentru Balonul de Aur în 2021. „E prematur, mai avem totuși un Euro de disputat!", s-a eschivat mijlocașul francez, la conferința de presă.

Următorul la microfon, Olivier Giroud, al doilea marcator din istoria naționalei, l-a contrazis imediat, stârnind zâmbete: „Este foarte clar pretendent la câștigarea Balonul de Aur. Sunt dezolat, «NG»!".

Citește și alte știri despre EURO 2020:

Scandal uriaș! Ucraina joacă la Euro având pe tricouri harta țării cu Crimeea » Rușii atacă agresiv: „Crimeea e a noastră!”

Alarmă la naționala Spaniei! Căpitanul Busquets are COVID-19 și a părăsit lotul » Toată delegația în carantină!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  07 Iunie 2021, 23:12

Normal ca are trei echipe, nu toate tarile au avut colonii ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează