INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO2020

După Toni Kroos, alt jucător se gândește să se retragă de la naționala Germaniei în urma eliminării de la Euro 2020

După Toni Kroos, și Gundogan se gândește să se retragă de la naționala Germaniei.
foto:Gsp +34   FOTO
După Toni Kroos, și Gundogan se gândește să se retragă de la naționala Germaniei. foto:Gsp

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 09:53 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 10:23

Toni Kroos (31 de ani ) și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei, la scurt timp după ce a pierdut in „optimile” de finală ale Campionatului European, 0-2 pe Wembley cu Anglia. Același lucru l-ar putea face și Ilkay Gundogan (30 de ani), mijlocașul lui Manchester City.

Potrivit cotidianului german Bild, mijlocașul lui Manchester City ia în calcul retragerea de la naționala Germaniei. Fotbalistul născut la Gelsenkirchen, care a fost titular în cele trei meciuri din grupă de la EURO și rezervă neutilizată în optimi, ar vrea să se concentreze doar asupra echipei de club, însă decizia finală o va lua după încheierea vacanței.

Aceeași sursă notează că fotbalistul neamț va lua o decizie după ce va avea o discuție cu noul selecționer al nemților. 

Fotbalistul născut la Gelsenkirchen va lua  decizia finală după încheierea vacanței.

49e meciuri și 11 goluri la naționala Germaniei, însă nu are în palmares titlul mondial din 2014, când era accidentat.

40de milioane de euro este cota lui Gundogan, potrivit transfermarkt.

Toni Kroos și-a anunțat deja retragerea

Toni Kroos și-a anunțat oficial retragerea din naționala Germaniei la doar 31 de ani. Ultimul său meci pentru Die Mannschaft rămâne eșecul în fața Angliei de pe Wembley, în optimile EURO 2020.

„Mi-aș fi dorit tare mult și aș fi dat orice ca să ating 109 meciuri la final și să câștig încă un trofeu, aici la Campionatul European. Dar am luat această decizie cu mult timp înainte. Am fost conștient că nu voi putea juca la Mondialul din Qatar în 2022.

Asta pentru că vreau să mă concentrez pe ce am de făcut la Real Madrid în următorii ani. Voi avea astfel și pauze de care nu am avut parte în ultimii 11 ani. De asemenea, ca soț și tată, voi putea fi alături de soția mea și cei trei copii. A fost o mare onoare pentru mine să port acest tricou pentru această lungă perioadă. 

Am făcut-o cu mândrie și pasiune. Mulțumesc tuturor fanilor care m-au încurajat și m-au susținut, dar și criticilor care m-au motivat în plus. Aș vreau să-i mulțumesc foarte mult lui Jogi Low. El m-a adus la națională și m-a făcut campion mondial. A avut încredere în mine. Am scris o pagină de glorie împreună. Îi urez acum noroc și mult succes lui Hansi Flick”, a spus Toni Kroos.

Citește și alte știri despre EURO2020

Basarab Panduru și Pițurcă au căzut de acord » Echipa care i-a impresionat la EURO 2020: „Poate fi surpriza turneului” vs. „E o Italie mai mică”

Ultima modă printre goalkeeperi? Ce mănuși speciale a purtat Donnarumma în victoria Italiei cu Belgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează