INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  OPTIMI

Luka Modric, dezamăgit că echipa sa nu a reușit că elimine Spania: „I-am avut în mână”

Luka Modric, dezamăgit că echipa sa nu a reușit că elimine Spania: „I-am avut în mână”
Luka Modric, dezamăgit că echipa sa nu a reușit că elimine Spania: „I-am avut în mână”

Articol de - Publicat marti, 29 iunie 2021 10:25 / Actualizat marti, 29 iunie 2021 11:33

Luka Modric (35 de ani) regretă că vicecampioana mondială Croația n-a completat remontada în fața Spaniei: „Am arătat calitate și caracter și trebuia să decidem noi meciul în prelungiri, dar am ratat”.

Chiar fără golgeterul Perisic (din caza căruia Orsic nu putea juca), și condusă cu 1-3 de Spania, Croația nu s-a dat bătută și a reamintit de legiunea de războinici de la CM 2018. Căpitanul Vatreni n-a mai strălucit, însă vicecampioana mondială s-a luptat admirabil și s-a predat greu în prelungiri. 

„Păcat că n-am învins. I-am avut în mână pe spanioli, dar am ratat ocaziile de a face noi 4-3. Meciul s-a întors apoi și n-am mai găsit forța de a reveni. Ei au fost mai buni primele 60 de minute, apoi am preluat controlul, am arătat calitate și caracter”, a explicat Luka Modric.

Domagoj Vida: „Meritam mai mult”

Mai înverșunat s-a arătat la final apărătorul Domagoj Vida, cu o declarație puțin misterioasă: „Suntem o echipă mare, însă anumite lucruri trebuie să se schimbe. Sincer e o rușine, meritam mai mult, mai ales când vezi cum s-au luptat toți băieții până în ultimul minut”. 

Presa croată și chiar și spaniolii au remarcat două momente de incredibilă lipsă de disciplină. La primul gol al lui Sarabia, Rebic s-a dus la margine să schimbe ghetele, iar la al treilea, marcat de Ferran Torres, Gvardiol ieșise să bea apă și și-a lăsat flancul descoperit! Atât Modric, cât și selecționerul i-au certat pe cei doi în pauză și la final.

Zlatko Dalic: „La acest nivel, nu ai voie să pleci de pe teren când adversarul atacă”

La sfârșit, Zlatko Dalic, părea epuizat, la fel ca majoritatea elevilor săi, simțind că a trecut aproape de un alt miracol: „Am fost inferiori Spaniei în prima repriză, dar am marcat și am revenit de la 1-3. Îi felicit pe jucători, au avut oportunități în prelungiri să mai înscrie, numai că au greșit. 

Îmi pare rău și regret mult că nu le-am putut oferi o bucurie fanilor, dar sunt mândru de cum am jucat la acest Euro. Au fost și acele două situații bizare în care Spania ne-a pedepsit. La acest nivel, nu ai voie să pleci de pe teren când adversarul te atacă!”.

VIDEO Ion Țiriac are o nemulțumire legată de EURO: „Ce facem, ne furăm căciula? Care Campionat European?”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Explicațiile unui triumf istoric: „Toți am crezut în minune. Francezii au devenit aroganți”

Pentru hateri, cu dragoste! Gestul făcut de Alvaro Morata după ce a marcat golul decisiv din prelungirile partidei cu Croația

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1ianuarie
1ianuarie  •  29 Iunie 2021, 15:43

Pe GSP se comentează mult despre Elveția vs. Franța,poate și pt că s-a jucat la București. După opinia mea,Spania vs. Croația a fost un meci epic. A avut de toate. Autogol de la 40 de metri la o gafă incredibilă a lui Unai, după care Spania a înscris trei goluri,pt ca în ultimele 7,8 minute Croația să egaleze. Însă nu doar avalanșa asta de goluri a contribuit la acest spectacol cât,mai ales,efortul tuturor actorilor din teren. Cred că spaniolii prin tot ceea ce au arătat în meciul de ieri, au trecut un examen greu,acela al maturității.

adi2306
adi2306  •  29 Iunie 2021, 15:01

Ăştia au mentalitatea lui Iordanescu. Auzi meritau mai mult!! Păi din 8 goluri, voi ați marcat doar două.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează