INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - SPANIA

Mesaj emoționant pentru eroul Spinazzola: „După furtună, iese întotdeauna soarele”

Mesaj emoționant pentru eroul Spinazzola: „După furtună, iese întotdeauna soarele” (foto: instagram.com/miri_sette)
Mesaj emoționant pentru eroul Spinazzola: „După furtună, iese întotdeauna soarele” (foto: instagram.com/miri_sette)

Articol de - Publicat duminica, 04 iulie 2021 12:19 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 12:51

Leonardo Spinazzola (28 de ani), revelația Italiei la Euro 2020, va sta o jumătate de an, după ruptura suferită la tendonul ahilean. Dar fundașul stânga al Romei e puternic și optimist. Iar soția sa îi transmite un mesaj emoționant.

El a fost revelația Italiei la Euro. Poate chiar cel mai bun jucător, sigur „motorul” squadrei azzurra. Leonardo Spinazzola a reușit turneul carierei și va fi în echipa ideală a competiției, chiar dacă acest CE 2020 s-a încheiat pentru fundașul stânga al Romei. Și jumătate din sezonul viitor.

Leo Spinazzola: „Visul nostru albastru continuă. Nimic nu este imposibil”

Primul diagnostic, crunt, s-a confirmat la spitalul roman Sant'Andrea. „Trenul” azur a suferit o ruptură a tendonului ahilean stâng și ar putea sta șase luni. Va fi consultat de specialistul finlandez Sakari Orava, la Turku, și nu va scăpa de operație.

Chiar și după ce a părăsit terenul în lacrimi, pe targă, la 2-1 în "optimi" cu Belgia, Leo rămâne puternic, optimist. „Știm toți ce s-a întâmplat, dar visul nostru albastru continuă. Cu acest grup minunat, nimic nu este imposibil", a comentat Spinazzola pe Instagram, anunțând: "Despre mine, vă spun doar că mă voi întoarce în curând. Sunt convins!”.

Soția lui Spinazzola: „Te așteaptă o altă bătălie, însă nimeni nu-ți va lua zâmbetul”

Soția sa, Miriam Sette, cu care are doi copii (Mattia și Sofia), a postat o fotografie emoționantă, cu fiul lor arătându-l la televizor pe Leo. Și un mesaj la fel de frumos.

„Nimeni nu știe de câte ori ai visat, de câte ori ți-ai imaginat acest Euro. Trenul se oprește astăzi pentru mine. Faimosul tren condus de tine s-a oprit... Ai trăit 20 de zile minunate, imposibil de uitat. Cine te cunoaște știe valoarea ta, în aceste zile ai demonstrat-o întregii Europei", a scris Miriam. Era doar începutul.

„Acum, te așteaptă o altă bătălie, însă le-ai mai depășit înainte, ești puternic, o vei trece cu capul sus, cu inimă și curaj. Zâmbind, cu surâsul tău magnific, chiar dacă viața te pune iar la încercare cu o provocare dură. Însă nimeni nu-ți va lua zâmbetul de pe chip. Niciodată. Și, în curând, vei din nou pe teren bucurându-te alături de colegi”.

Mesaj emoționant pentru eroul Spinazzola: „După furtună, iese întotdeauna soarele”
leonardo Spinazzola și Miriam Sette, soția sa

„Fiul nostru e cel mai mândru de tatăl lui”

A încheiat: „Ultimul lucru, cel mai important. I-ai făcut pe toți mândri, în special pe Mattia, la doar trei ani, mândru de tatăl lui de la început până la sfârșit. Nimeni nu-l poate întrece băiatul nostru. Nu uita. După furtună, iese întotdeauna soarele. Noi o știm prea bine. Fii tare, iubitul meu. Mai puternic ca înainte. Alături de tine. Mereu”.

18 selecțiiare Leonardo Spinazzola la naționala Italiei, pentru care nu a marcat încă niciun gol

Euro la Indigo » Niță reface golul lui Dorinel din victoria cu Anglia 3-2 (2000)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Harry Kane îi poate aduce Angliei titlul Euro 2020: „Când începe să înscrie, nu se mai oprește”

„Parma și-a blindat bijuteriile” » Dennis Man și Valentin Mihăilă au viitorul stabilit: „Asta e dorința lor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close