Comentarii (33)
torque07  •  26 Martie 2019, 09:26
Postat de babahuda pe 25 Martie 2019, 19:20

nu cred ca intereseaza pe cineva ca joci cu 7 sub 21 de ani ..pe toti ne intereseaza CALIFICAREA ..echipa de tineret joaca acum cu danemarca ..lasa e hipa mare s afie a jucatorilor maturi care pot aduce performanta si tinerii sa joace acolo unde le e varsta si locul ..dar trebuie hagi sa vanda si impresarii si cine s evand bine daca au in cv echipa mare nationala ?surprizaaa TINERII ..tu faci jocurile unora nu a echipei nationale ..asa vad eu ..nu incalzeste pe nimeni ca n ai luat bataie in amicale daca in ele oficiale esti ciuca batailor ..preda stafeta ,nu esti bun selecyioner ,iar despre antrenorat s-a vazut ce alpini ai adus la Dinamo si ai pecat lasand echipa pe locuri foarte rusinoase ..tu cu mut ati zbughit-o ..

Abureala...care calificare mai grigoras?? Voi o sa fiti nemultumiti in veci. Vrei calificare?? Piturca a calificat echipa de pe locul 1 in 2008 si nu mai zic de ce era sa provoace in grupa cu Olanda, Italia si Franta. In 2016 i-a facut calificarea lui Iordanescu. Dar a fost dat afara tot din cauza mucosilor ca tine care in momentul ala nu mai vroiau calificarea ci spectacol. A-ti vrut antrenor strain. A venit antrenor strain si in 5 meciuri era deja dat afara..tot de voi. Nici nu a apucat ala nici sa cunoasca numele la primii 11 jucatori si cereati demisia. Acum vreti calificare. Cu un campionat de 2 lei unde campioana ia bataie de la ciprioti si luxemburghezi in cupele europene. Cu o singura academie cat de cat decenta in toata tara. Moti, Sapunaru...mai lipsea Tamas...si aveti tupeul sa spuneti ca suntem norocosi ca nu e disponibil Chiriches. Pai ala si cu un picior in ghips e cu 3 clase peste Grigore. Da voi sunteti toti experti in critica si atat. Daca va pune cineva sa spuneti 3 cuvinte bune despre... orice, nu sunteti in stare ca nu aveti chestia asta in cap. Daca aducea doar jucatori peste 28 de ani acum era site-ul plin cu critici despre intinerirea echipei. Meritati, nu 2-1...8-0 meritati sa va iasa fotbalul din cap expertii ****.

spinoza  •  26 Martie 2019, 07:17

Ciocul mic Contra! Nu te prinde Iarna la Națională!!!

blatistu12  •  26 Martie 2019, 07:13

La cum am jucat cu Suedia,ce vroiai?? Sa te pupe.pai daca ne mai dadeau aia vreo 2 goluri ,la cite ocazii au avut ,acum deja erai demis.PAI DACA IL EI PE GROZAV,JOCI CU BUNICUL SAPUNSRU,JOCI CU GRIGORE,IL CONVOCI PE NISTOR,IL SCHIMBI PE Puscas,noi trebuia sa egalam si tu il scoti.daca tot luam bataie macar trebuia sa joci pe fund cu PASCANU.ESTI VARZA.si tu te pmingi ca te critica lumea?? Joci cu Mitrita ,pai cand ajunge mingea la el la fizicul care il are??

Calin Radulescu  •  26 Martie 2019, 01:24

Domnul Contra stati calm... Dupa 1-2 cu Suedia e normal ca lumea sa va critice... Cui ii place sa piarda... Mai sunt unii "tra la la" care va critica si pe dumneavoastra, insa oamenii cu scaun la cap au ce au cu *** astea de jucatori din primul 11 al Romaniei. Ce sa faci ca antrenor cand n-ai nici un jucator de mare valoare... ai 3-4 fotbalisti cat de cat rezonabili si restul rebuturi... Asta trebuie spus... Oameni buni nu avem cu cine... Ok... luptam, ne organizam, dar nu avem valoare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Adrian Ionica  •  25 Martie 2019, 23:21

Aproape am luat campionatul asta e maximm...la toamna zice..aproape eram pe locul 3((

caminero  •  25 Martie 2019, 22:54

"Tu, antrenor cu pulpă, cînd critica te taie / Stăpîn pe tine însuți, te scarpini pe la coaste / Nici Oli, Piți, Luce, și nici măcar Tataie / Nu pot să stea în față-ți, o, mareșal de oaste."Acest respectuos omagiu vă place bre nea Cosmine?!?

bumix  •  25 Martie 2019, 21:18

TOCMAI CA STIM CA TU ESTI ANTRENORUL DE ASTA I-TI SPUN CA ESTI FF PROST CUM FACI ECHIPA SI SELECTIA CHIAR . DE TACTICA DE JOC CE SA VRBIM NIMIC LA NIMIC CA SI TINE

whiteredarad  •  25 Martie 2019, 21:16

"Nu putem construi nimic pe baza acestor critici”, a declarat Contra la conferința de presă. Laudati-l domnilor ca el se crede mare antrenor. Ce rezultat are la echipe ? Ca nu a luat bartaie ci Poli sau petrolul ? Ce mari rezultate a avut ? Acum. la fel cere sa nu fie criticat cind joaca cu Gtrigore sau cu mai stiu eu cine. De acord. nu sintem supervalori, dar la Nationala , Contra nu a realizat mai nimic, doar citeva rezultate ii 11 / 10. Asa ca... Il vedem cu Norvegia ce va putea !

antalmihai  •  25 Martie 2019, 20:54

Contra?!? PTIU!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222  •  25 Martie 2019, 20:42

Inca un geniu care nu suporta critica... pai nu te-a criticat nimeni pe nedrept, gluma de antrenor ce esti. In loc sa tii capul in pamant si sa inveti, tu sari in sus?... e de rau pentru nationala.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează