INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  CONTROVERSĂ

VIDEO Primul selecționer de la EURO 2020 care sfidează trendul pornit de Cristiano Ronaldo: „Ai văzut ce a făcut?”

Stanislav Cherchesov, selecționerul Rusiei, a băut dintr-o sticlă de Coca-Cola la conferința de presă. Semn că nu toți participanții la Euro 2020 împărtășeșc opinia lui Cristiano Ronaldo despre băutura carbogazoasă.
Stanislav Cherchesov, selecționerul Rusiei, a băut dintr-o sticlă de Coca-Cola la conferința de presă. Semn că nu toți participanții la Euro 2020 împărtășeșc opinia lui Cristiano Ronaldo despre băutura carbogazoasă.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 iunie 2021 17:07 / Actualizat joi, 17 iunie 2021 17:54

Stanislav Cherchesov, selecționerul Rusiei, a băut dintr-o sticlă de Coca-Cola la conferința de presă. Semn că nu toți participanții la Euro 2020 împărtășesc opinia lui Cristiano Ronaldo despre băutura carbogazoasă.

Prezent alături de selecționer la conferință, fundașul rus Georgy Dzhikiya l-a întrebat pe Cherchesov dacă a văzut gestul lui Ronaldo. Rusul în vârstă de 57 de ani a ridicat din umeri și a desfăcut sticla cu suc.

@optussport

Russia coach isn't doing a #ronaldo. He's happy with Coca-Cola at the #EURO2020 press conference.

♬ original sound - Optus Sport

Gigantul Coca-Cola, răspuns pentru Cristiano Ronaldo

Coca-Cola a reacționat după ce gestul lui Cristiano Ronaldo de la conferința de presă de luni a avut implicații majore asupra valorii acțiunilor companiei.

Luni, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Ungaria și Portugalia, scor 0-3, de la EURO 2020, CR7 a înlocuit sticlele de Coca-Cola, sponsor EURO 2020, cu una de apă.

Gestul său a avut un impact puternic, gigantul american înregistrând pierderi de miliarde: de la 56.10 dolari pentru o acțiune, la 55.22 de dolari, adică 1,6%. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut astfel de la 242 miliarde de dolari la 238 de miliarde!

@gsp.ro

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca Cola. S-a enervat înainte de Ungaria - Portugalia. #cristianoronaldo #ronaldo #euro2020 #cocacola

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

La scurt timp după, compania a reacționat, potrivit givemesport.com, comunicând că „fiecare este îndreptățit de a avea preferințele sale în materie de băuturi” și că oamenii au „gusturi și nevoi diferite”.

O reacție a venit și din partea unui purtător de cuvânt al UEFA: „Jucătorilor le sunt oferite apă, pe lângă Coca-Cola și Coca-Cola zero zahăr, la sosirea la conferințele de presă”.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Olanda - Austria

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Atmosferă demnă de un turneu final la București » Macedonenii și ucrainenii și-au împărțit Arena Națională

Eroul Italiei l-a imitat pe Cristiano Ronaldo: sticlele de Coca-Cola, din nou „victime” la EURO

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
scandautor
scandautor  •  18 Iunie 2021, 09:00

La cât de îndrăgiți sunt rușii pe planetă, sunt io-s mai degrabă curios cu cât o să continue să scadă acțiunile Coca-Cola :-).

el_jefe
el_jefe  •  17 Iunie 2021, 21:56

Toți bădăranii își dau cu părerea... Mai bine ar da cu căpățâna de un perete... Ronaldo e un sclifosit care ar face orice pentru a ieși în evidență... Îți place, sau nu, e sponsorul... Ăla dă cheshu... Nu te obligă nimeni să bei, nici măcar să le atingi... Coca Cola l-ar putea da în judecată lejer... Iar despre Cercesov, bravo lui... Și eu făceam la fel... Sunt curios cu cât cresc înapoi acțiunile... :))))

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  17 Iunie 2021, 21:26

Un bădăran și *** inimaginabil. Dacă asta era fotbalist acum 14-20 de ani era un jucător de duzină fara feibuc, tuiter și gel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează