INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA C

Atmosferă demnă de un turneu final la București » Macedonenii și ucrainenii și-au împărțit Arena Națională

Suporterii nord-macedoneni și ucraineni sunt la înălțime // foto: Guliver/gettyimages +15   FOTO
Suporterii nord-macedoneni și ucraineni sunt la înălțime // foto: Guliver/gettyimages

Articol de , - Publicat joi, 17 iunie 2021 16:10

Macedonenii și ucrainenii au știut să trăiască din plin ziua meciului 2 de la Euro 2020. De la primele ore ale dimineții și până când au intrat pe stadion s-au comportat exemplar și au făcut o nouă demonstrație de cum trebuie să fie o atmosferă de turneu final.

  • Ucraina - Macedonia de Nord se joacă de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PRO TV.

Fiind programat la ora 16:00, deci cu mai puțin timp pentru distracție, al doilea meci de la București a început mult mai devreme, undeva în jurul orei 10:00, în Centrul Vechi. Ospătarii abia aranjau mesele când suporterii Ucrainei și ai Macedoniei veneau deja pentru a începe repriza dinainte de meci: una de distracție, bere și cântece.

Din nou exemplari în Centrul Vechi

De această dată, macedonenii n-au mai fost aproape singuri. Ucrainenii au și ei parte de o galerie destul de numeroasă. Nu cât cea a Macedoniei, însă oricum un număr mult mai important decât cel al austriecilor în cazul meciului de duminică. A fost pace în Centrul Vechi, semn că îndemnul Jandarmeriei și-a atins ținta. Fanii celor două s-au aplaudat unii pe ceilalți, s-au și amestecat și fiecare și-a încurajat favoriții.

+11 FOTO

Val de macedoneni și la al doilea meci

După ora 13:00, când se pregăteau de plecare, străzile strâmte din Centrul Vechi au fost "sugrumate" de macedoneni, care au acoperit total fundalul sonor. Au fost ultimele minute de petrecere, apoi au luat-o la pas sau cu autobuzele puse la dispoziție de Primăria Capitalei, către Arena Națională, unde Pandev & Elmas își joacă ultima șansă de a mai spera la un loc în următoarea fază a competiției.

Suporterii și-au împărțit Arena Națională

Din nou fan-shop-urile din jurul stadionului au fost invadate de fani, care au vrut să rămână cu un suvenir de la București. Mai ales macedonenii, aflați în premieră la un turneu final. Peluza dinspre Bulevardul Basarabiei a fost "acontată" din nou de macedoneni, iar cea dinspre Maior Coravu de ucraineni. 

Oricum, mult mai aprinsă atmosfera decât la primul meci, când practic totul a aparținut echipei ce a cedat, adică Macedoniei. Iar cele două echipe au mai avut un avantaj: culoarea scaunelor, ce a dat impresia că stadionul ar fi mult mai plin decât în realitate. 

Macedonenii au avut avantajul locurilor de la primul inel, roșu și galben, ucrainenii pe-al celor de la inelul 3, în galben și albastru.

Mai multe știri despre Ucraina - Macedonia de Nord:

Un altfel de Ucraina - Macedonia de Nord: GSP vă prezintă poveștile a doi artiști străini care s-au consacrat în România

Premieră la București! Ce se întâmplă la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, al doilea găzduit pe Arena Națională la Euro 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  17 Iunie 2021, 22:06

fanii romani sunt la TV, nu Chiriches si Tata??,.... prietenii stiu de ce!!! :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează