INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SPANIA

Scandal imens la Euro: „E o crimă gravă! Poliția trebuie să intervină urgent”

Luis Enrique, 51 de ani, selecționerul Spaniei, îndeamnă poliția să ia atitudine, după ce atacantul ibericilor, Alvaro Morata (28), a fost abuzat pe durata Euro 2020.
Luis Enrique, 51 de ani, selecționerul Spaniei, îndeamnă poliția să ia atitudine, după ce atacantul ibericilor, Alvaro Morata (28), a fost abuzat pe durata Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2021 21:40 / Actualizat duminica, 27 iunie 2021 21:56

Luis Enrique, 51 de ani, selecționerul Spaniei, îndeamnă poliția să ia atitudine, după ce atacantul ibericilor, Alvaro Morata (28), a fost abuzat pe durata Euro 2020.

  • CONTEXT: Internaționalul spaniol Alvaro Morata s-a plâns că suporterii l-au atacat pentru lipsa de eficacitate: „Mi-au urat și să-mi moară copiii. Trebuie să existe totuși niște limite” - detalii, pe larg, AICI.

„Ce se întâmplă e destul de grav încât poliția să intervină! E o crimă gravă! Insultarea familiei sale e o problemă serioasă care trebuie tratată de autorități. Și tratată urgent, așa cum trebuie. Vorbim despre soția și copiii lui”, a declarat Enrique, citat de publicația The Guardian.

„Suntem toți obișnuiți cu criticile și le acceptăm, dar nu tolerăm amenințările! Mai ales la adresa copiilor”, a spus și colegul lui Morata, Koke.

Alvaro Morata, victima amenințărilor la Euro 2020

Trei apariții la Euro, un singur gol înscris, un penalty ratat. Acesta este bilanțul lui Alvaro Morata la finalul fazei grupelor. Pentru pătimașii suporteri ai naționalei Spaniei mult prea puțin. Aceștia nu i-au iertat atacantului forma slabă și l-au bombardat pe rețelele de socializare.

După 1-1 cu Polonia n-am putut dormi. A fost și adrenalina, și acel penalty ratat, dar și tratamentul la care m-au supus fanii în mediul online.

Îi înțeleg pe suporteri că nu marchez. Sunt primul care s-o recunoască. Dar puneți-vă în locul meu. Am primit amenințări, mi-a fost insulată familia, mi-au urat să-mi moară copiii. Abia după ce se întâmplă o tragedie, toată lumea scrie: «Da, a fost un băiat bun»

Alvaro Morata - atacant Spania

Scandal imens la Euro: „E o crimă gravă! Poliția trebuie să intervină urgent”
Alvaro Morata trece printr-un calvar la Euro

„Optimile” Euro 2020 - tabloul complet:

  • Țara Galilor - Danemarca 0-4
  • Italia - Austria 2-1
  • Olanda - Cehia 0-2
  • Belgia - Portugalia (duminică, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla)
  • Croația - Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)
  • Franța - Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)
  • Anglia - Germania (marți, 29 iunie, ora 18:00, Londra)
  • Suedia - Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

Citește mai multe știri de la Euro 2020:

Olanda, prestație dezastruoasă la Euro! Cifră HORROR pentru batavi

Antrenamentul Franței de pe Arena Națională, întârziat 5 minute » Detaliile observate de reporterul GSP

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
cirus11
cirus11  •  28 Iunie 2021, 11:02
Postat de dubluv pe 28 Iunie 2021, 08:35

nu tu ziceai asta, o spus-o fiecare om din ultima suta de ani. Noi ceilalti am renuntat sa o mai spunem, de rusine. Daca nu avem ceva original de spus, tacem.

De fapt inteligenta este in continua crestere. Pana si in Romania, pe testele IQ se observa o crestere clara la fiecare generatie... deci potentialul este mai mare, educatia insa... cel putin la noi e complet prabusita. Ne facem ca ne invatam copiii ceva.

adrian_hora
adrian_hora  •  28 Iunie 2021, 10:28

alta floare gingasa si asta.

pamparam2021
pamparam2021  •  28 Iunie 2021, 09:16

"Alvaro, *** de nu m-ai scos de pe bilet la fiecare meci, nu vrei sa dai și tu un gol ?" Pai asemenea urări auzi în orice agenție in care intri :))) Lăsând gluma deoparte, fotbalul și sportul in general, trebuie jucat doar pe teren și in limitele fairplayului si ale respectului reciproc, clar că asemenea reacții ale spectatorilor nu își au locul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează