INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SUEDIA - ROMÂNIA

SUEDIA - ROMÂNIA // Două dileme pentru Cosmin Contra » Cum arată echipa României cu 24h înaintea duelului cu Suedia + cum justifică selecționerul neconvocarea lui Radu

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2019 18:18

România debutează sâmbătă în preliminariile EURO 2020 contra Suediei. Selecționerul Cosmin Contra mai are dubii în privința a două posturi de titular și e optimist în privința unui rezultat bun la Stockholm. 

  • Reporterul GSP.ro Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda sunt în Stockholm și transmit toate noutățile despre reprezentativa României. 
  • Suedia - România e sâmbătă, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV. 

„Suntem încrezători că putem face un meci mare, dar ne mulțumim și cu un rezultat de egalitate. Nu trebuie să negăm asta. Fizic, echipa Suediei este un pic superioară. Noi compensăm cu alte lucruri.

M-am concentrat pe ceea ce am la dispoziție, după atâtea accidentări. Încerc să găsesc echipa ideală. În mare parte, 95% știu cu cine am de gând să încep mâine. Nu pot spune pentru că mai avem un antrenament, sper să nu mai avem parte și de alte ghinioane. Mai sunt două posturi asupra cărora mai am unele dubii”, a declarat Cosmin Contra

Cum ar putea arăta echipa României (4-1-4-1): Tătărușanu - Cr. Manea, Săpunaru, Moți, Bancu - T. Băluță - Chipciu, R. Marin, Stanciu, Deac - Keșeru.

Cele două dileme ale selecționerului:

  • atacant: Keșeru sau Pușcaș
  • mijlocaș stânga: Deac sau Mitriță

....despre căpitanul echipei: „Sunt jucători cu experiență care pot lua banderola de la Vlad Chiricheș. Apoi, jucători ca Răzvan Marin din generația tânără trebuie să stea alături de ei și să învețe, să își conducă apoi colegii”.

...despre neconvocarea lui I. Radu: „Am continuat cu cei 3 portari cu care am mers și în campania precedentă. Aici stăm cel mai bine. În afara lor și a lui Ionuț Radu mai sunt și Silviu Lung și mulți alții. Am ales să nu îl țin pe Radu pe bancă și să îl las să conducă echipa de tineret”. 

 

Vezi și:

SUEDIA - ROMÂNIA // Florin Răducioiu, fără menajamente: „Dacă stăm cu fundul în poartă, 4 ne dau suedezii!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
aius
aius  •  23 Martie 2019, 09:35

Cum sa joci cu Deac si Chipciu ,si nu joci cu Mitrita? !Echipa facuta de ziaristi fcsbisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gerularupeimana
gerularupeimana  •  23 Martie 2019, 02:43
Postat de danny_l pe 22 Martie 2019, 20:15

Pe Mitrita il baga pri minutul 80 cand nu se mai poate face nimic,tineti minte ce va spun,mergem la cabine cu 2 sa 3 goluri luate,sper sa ma insel.

Si cu Mitrita castigam, sau cum? Muahaahaaaaaaaaaaa, vai de noi daca am ajuns sa ne punem sperantele in Mitrita.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  22 Martie 2019, 22:15

Bine ca are numai doua dileme. Ca altfel i se incurcau sinapsele si era vai s-amar!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează