INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  ITALIA - ANGLIA 4-3 D.PEN.

Un fost elev al lui Roberto Mancini face declarații surprinzătoare: „M-a durut înfrângerea din finală, pentru că îl urăsc pe Mancini”

Un fost elev al lui Roberto Mancini face declarații surprinzătoare: „M-a durut înfrângerea din finală, pentru că îl urăsc pe Mancini” +49   FOTO
Un fost elev al lui Roberto Mancini face declarații surprinzătoare: „M-a durut înfrângerea din finală, pentru că îl urăsc pe Mancini”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 22:08 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 22:11

Wayne Bridge, 40 de ani, ex-jucător în Premier League, a vorbit despre finala EURO 2020, câștigată de Italia în fața Angliei, la penalty-uri.

Fostul fundaș stânga l-a avut antrenor la Manchester City pe Roberto Mancini, care nu l-a folosit prea mult și l-a împrumutat apoi la West Ham, Sunderland și Brighton.

„M-a durut înfrângerea din finală, pentru că îl urăsc pe Mancini. Toată lumea știe asta. Nu e chiar cel mai slab antrenor pe care l-am avut, dar nu e cine știe ce din punct de vedere tactic. Ce a făcut la EURO a fost foarte bine, mă doare să spună asta. Familia mea nu doar că a ținut cu Anglia la EURO, dar s-a bucurat când Mancini avea probleme, așa că suntem toți supărați.

Niciodată nu l-am înțeles, ca antrenor. Fanii lui City îl iubesc pentru că a câștigat titlul, dar dacă te uiți la ce jucători avea... Ei au luat titlul, nu antrenorul.

Am avut discuții cu el, am stat câteva luni, am vorbit, dar nu mă bucuram deloc de antrenamente. Avea două strategii, când încercai să întrebi ceva îți spunea să taci. La un moment dat, m-a trimis acasă de tot”, a spus Bridge.

+45 FOTO

FOTO Italia - Anglia 1-1, 4-3 d.pen. » It's coming home... to Rome! Squadra Azzurra, regina Europei după 53 de ani

Imagini în premieră din cantonamentul Italiei la EURO » Au fost șocați de prăbușirea lui Eriksen: „Nici n-am putut să mă uit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  24 Iulie 2021, 15:12

Dar cine e Wayne Bridge asta? Imi scapa.

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  18 Iulie 2021, 09:11

Un jucator slab si britanic arunca vina pe antrenor. Astia chiar nu stiu sa piarda.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează