INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  GRUPA D

Victor Pițurcă l-a desființat pe Harry Kane: „Să fim serioși, sare mingea din el! Real Madrid se păcălea cu el”

Harry Kane, Anglia // foto: Guliver/gettyimages +22   FOTO
Harry Kane, Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 18:23 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 18:52

Victor Pițurcă (65 de ani), fost selecționer al României, nu este impresionat de Harry Kane (27), căpitanul Angliei.

Harry Kane nu a adus la „națională” forma pe care a afișat-o la echipa de club în ultimul sezon. Dacă pentru Tottenham a contribuit decisiv la 50 de goluri în 49 de meciuri (33 de goluri și 17 pase decisive), în primele două meciuri de la EURO a avut evoluții sub așteptări.

Victor Pițurcă, dur cu Harry Kane după Anglia - Scoția: „Sare mingea din el!”

Victor Pițurcă susține că Real Madrid s-ar fi păcălit dacă l-ar fi achiziționat pe atacantul englez, de care vicecampioana Spaniei a fost interesată în trecut.

„Să fim serioși, Kane este un jucător scump pentru că joacă la Tottenham, pentru că joacă în Premier League. Costa mult mai puțin dacă evolua în altă parte. Știu că e golgeterul Angliei, că a fost dorit de Real Madrid. Părerea mea e că se păcăleau cu el dacă îl transferau. 

Harry Kane e un marcator, dar trăiește din execuție. Tehnic e slăbuț, cam sare mingea din el. Aș fi vrut să-l văd că iese la un un-doi, dar nimic”, a declarat Pițurcă la Pro Tv.

120.000.000 euroeste cota de piață a lui Harry Kane

În cele două meciuri de la EURO ale Angliei de până acum, 1-0 cu Croația și 0-0 cu Scoția, Kane nu a marcat, nu a pasat decisiv și nici măcar nu a șutat pe poarta adversă, deși a fost titular în ambele partide.

Kane a fost criticat și de Graeme Souness, fost mare mijlocaș scoțian: „A fost și acum numai o umbră a golgeterului pe care-l știm. A arătat prea greoi, lipsit de entuziasm în ambele meciuri, iar fundașilor adverși le-a fost ușor să-l marcheze. Dar nici n-a primit pase, pentru că și mijlocul Angliei a suferit”.

Harry Kane, apărat de selecționer: „Nu e doar vina lui”

Nu e doar vina lui Kane că nu am marcat, fiecare jucător are datoria să-și spună că începe de la mine, pot să joc mai bine. În astfel de meciuri de mare intensitate e complicat să găsești spații. 
- Gareth Southgate, selecționer Anglia

Egalul e probabil rezultatul echitabil. Nu a fost cea mai bună performanță a noastră. Scoția a jucat pentru viața ei în acest turneu, dar mai avem un meci în grupă să ne calificăm. 
- Harry Kane, căpitanul Angliei

Euro la indigo » Eric a recreat penalty-ul lui Pirlo din 2012

Citește mai multe știri de la EURO 2020:

Joachim Low, înainte de „șocul” Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”
CRISTIANO
Joachim Low, înainte de „șocul” Portugalia - Germania: „Cristiano poate face mai mult decât să dea la o parte sticlele de Coca-Cola”
Scene josnice la Budapesta » Cu ce au aruncat fanii francezi în portarul Ungariei
UNGARIA - FRANȚA
Scene josnice la Budapesta » Cu ce au aruncat fanii francezi în portarul Ungariei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tottenham
tottenham  •  19 Iunie 2021, 22:08
Postat de doxin pe 19 Iunie 2021, 19:17

Oricum este un jucator supraevaluat.. Este bun, dar cam are dreptate Piturca

Kane e pe locul 7 in topul marcatorilor all-time in premiere league si a doua cea mai buna ratie min/gol , un gol la 122 de min. Doar Aguero are un gol la 108 min...

kuba
kuba  •  19 Iunie 2021, 19:30

Pfffff…… lasă nea Piți ca era mai bun cipri marica! Nea Piți, cu Soava mai vorbești?!

doxin
doxin  •  19 Iunie 2021, 19:17
Postat de dora pe 19 Iunie 2021, 19:15

Harry Kane, si alti mari jucatori, nu pot face nimic impotriva unor echipe care isi baga autobaza in poarta...si am vazut cateva echipe de acest gen la Campionatul European !

Oricum este un jucator supraevaluat.. Este bun, dar cam are dreptate Piturca

Vezi toate comentariile (5)
Comentează