INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  NORVEGIA - ROMÂNIA

Vocile Gazetei » NORVEGIA - ROMÂNIA, comentat live pe GSP de Cristi Geambașu, Dan Udrea și Remus Răureanu: „Suntem mai rău ca pe vremea lui Daum, dar hai România!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 17:20

Norvegia-România 2-2. Cristian Geambașu (editorialist GSP), Dan Udrea (reporter GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP) au comentat live Norvegia-România, în etapa cu numărul 3 a preliminariilor pentru EURO 2020.

VIDEO AICI Ponturile zilei » Vă propunem 5 meciuri cu o cotă totală de 12.41

Final Norvegia - România 2-2

Cristian Geambașu: „Dacă nici acesta nu este noroc, dacă acest 2-2 nu este un scor mincinos, dacă și acum mai spunem că ne fură arbitrii, înseamnă că trăim într-o realitate paralelă. Acest 2-2 nu spune povestea meciului în care Norvegia a părut Brazilia, iar România a părut o formație de județeană. Bravo, Keșeru, bravo, Ianis, bravo, Maxim! Notă de repetenție pentru Grozav, Anton, Dragoș Grigore. Totuși, Cosmin Contra e dator cu niște explicații

⇒ Dan Udrea: „Fotbal n-am jucat, Anton ne-a turnat și el niște beton, dar ne-a salvat singurul lucru care ne putea salva, NOROCUL! E un punct pe care nu-l meritam. Suntem slabi, foarte slabi, dar rămânem în joc și vom continua să calculăm și să visăm!”

⇒ Remus Răureanu: „Stelea - Petrescu, Mihali, Belodedici, Prodan, Munteanu - Hagi, Popescu, Lupescu, Dumitrescu - Răducioiu. Chiar au existat fotbaliști români foarte buni! Acum e greu de imaginat. Din trei meciuri, avem o victorie cu Feroe, naționala merge mai rău decât era pe vremea lui Daum. Neamțul începuse campania cu un succes și cu două remize. Urmează, totuși, Malta. Hai, România!”

 

Pauză Norvegia - România 0-0

Cristian Geambașu:«Apără Tătărușanu!» Celebrul refren. Dar atunci când acesta este laitmotivul primei reprize a meciului Norvegia-România, atunci când portarul echipei tale este printre jucătorii cu cele mai multe atingeri ale mingii, ei bine, atunci nu este de bine. Nu este bine, dar era cumva previzibil și că Odegaard sau King își canalizează energiile pe flancul stâng, mai exact pe raza de acțiune a lui Toșca. Despre Grozav… Hai să așteptăm partea a doua a partidei. Poate ne scapă ceva” 

⇒ Dan Udrea: „Chinuim fotbalul și ne chinuim teribil, chiar dacă în față avem o echipă limitată. Am jucat execrabil primele 20 de minute și slab următoarele 25.  Tătărușanu a fost cel mai bun tricolor, iar când portarul e singurul remarcat, atunci ne mai rămâne o singură speranță pentru repriza a doua: norocul. E singurul argument pe care îl putem propune. Fiindcă fotbal nu jucăm!”

⇒ Remus Răureanu: „Norvegia domină pe teren și se lovește de Tătărușanu, România e ofensivă doar pe grafica televiziunii și pe tabla din vestiar, pe care Contra a programat 4-4-2 cu un singur închizător. Galbenii mai sunt «super ofensivi» în comentariul lui Costi Mocanu, comentatorul ProTV angajat al FRF

Înainte de Norvegia-România

Cristian Geambașu: „Henning Berg, fosta glorie a naționalei norvegiene, ne ademenește să câștigăm. Asta după ce egalul de acum 16 ani ne-a împins să vedem la televizor Euro 2004. Iar accidentarea cât un blestem a lui Răzvan Marin ne condamnă să jucăm mai ofensiv la Oslo decât am fi făcut-o dacă mijlocașul lui Ajax era titular. Important este să ne iasă din cap că ei sunt schiori, iar noi magicieni ai balonului rotund. Depinde de băieții lui Contra să nu transforme meciul cu Norvegia într-un duel eminamente fizic

⇒ Dan Udrea: „Nu sunt nici optimist și nici n-am de ce să mă comport ca selecționerul Norvegiei, care mai avea puțin și spunea despre Contra că e la nivelul lui Klopp sau Guardiola. Sunt pesimist fiindcă primul 11 conține câteva alegeri extrem de dubioase:
1. Manea nu doar că nu e titular, dar nici măcar nu a fost convocat!
2. Toșca în primul 11? E glumă sau doar un pariu hazardat pe un fotbalist cu un singur meci oficial în ultimele 4 luni?
3. Ați auzit de echipa Kisvarda? Noi îl titularizăm pe Grozav, de la locul 9 din Ungaria, Norvegia vine cu Berge, mijlocaș la campioana Belgiei!

⇒ Remus Răureanu: „Dintre Benzar si Manea, Contra l-a ales ca fundaș dreapta pe Chipciu și avem o bandă dreaptă pe care nu e clar dacă omul pentru atac, Deac, e mai tehnic decât apărătorul. Să criticăm formula selecționerului a devenit, oricum, un moft, fiindcă nu mai există opțiuni clare. Jucătorii naționalei sunt ca numerele de la Loto, nu sunt nici unele «bune», doar le alegi și speri să fie cu noroc”

 62415461 1332497516912027 3565806093953138688 n

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
917112341694813
Costin Tudor  •  08 Iunie 2019, 15:53

Oameni buni tot criticati atunci nu mai urmariti jocul naționalei. Arătați macar puțină încredere . Nu va place cum joaca Romania uitati-va la un film , citiți o carte sau depuneti-va CV-ul la FRF ptr postul de antrenor . La datul cu gura nu ne întrece nimeni orice habarnist e mai bun decât Contra . E ușor să îți dai cu părerea că nu te costa nimic, nu?

max9
max9  •  08 Iunie 2019, 09:52

nu e nici o calificare ratata...ma jur, din 31 comentariii nu e nimic pozitiv..e totusi un egal pe teritoriul norvegiei eu vad o speranta totusi aruncati cu pietre in ceva jucatori dar eu ii laud...si atit

anastasiu
anastasiu  •  08 Iunie 2019, 00:26

Dle Raureanu, faceti o comparatie stupida: cu Daum aveam 5 puncte in 3 meciuri! Cum se pot compara Muntenegru, Georgia si Kazahstan cu cu Suedia si Norvegia? Evident ca acest egal cu Norvegia e un miracol, iar in Georgia am jucat aproape tot meciul cu un om in plus!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează