INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BELGIA - SUEDIA

VIDEO Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! » Filmul atacului terorist de la Bruxelles. Victimele n-au avut nicio șansă

Autorul atacului terorist de la Bruxelles
Autorul atacului terorist de la Bruxelles

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 10:24 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 12:19

Momentele terifiante ale atacului terorist produs de tunisianul Abdesalem Lassoued, luni seară, la Bruxelles, înainte de Belgia - Suedia, au fost surprinse pe cameră ♦ Cei doi fani ai naționalei nordice au încercat să scape, însă au fost împușcați mortal din apropiere și n-au avut nicio șansă ♦ O a treia persoană împușcată, de asemenea de naționalitate suedeză, a fost grav rănită și este internată în spital ♦ Între timp, teroristul a fost împușcat în piept într-o cafenea de lângă Bruxelles, în momentul în care a fost capturat. La Derniere Heure informează că acesta a murit în ambulanță. 

Luni seară, la ora locală 19:15, înaintea meciului Belgia - Suedia, din preliminariile EURO 2024, a avut un atac terorist în capitala Belgiei, Bruxelles. Autorul acestuia este un tunisian de 45 de ani, Abdesalem Lassoued, care solicitase azil în anul 2019. Cererea i-a fost respinsă de autorități și se afla ilegal în Belgia. 

Ies la iveală noi detalii » Teroristul care a ucis doi suporteri suedezi luni seară la Bruxelles a fost împușcat în momentul în care a fost capturat
TRAGEDIE
Ies la iveală noi detalii » Teroristul care a ucis doi suporteri suedezi luni seară la Bruxelles a fost împușcat în momentul în care a fost capturat

Între timp, pe rețelele de socializare a apărut un videoclip în care este prezentat întregul film al atacului terorist. 

VIDEO. Filmul atacului terorist de la Bruxelles. Victimele n-au avut nicio șansă. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe imagini se poate vedea cum teroristul se oprește pe un trotuar, în apropierea unei intersecții, și se dă jos de pe scuter. Între timp, el vede două persoane aflate la numai câțiva metri distanță și începe să tragă. 

Persoanele respective s-au panicat și au căutat refugiu într-o clădire din apropiere. Atacatorul s-a dus după ele și le-a încolțit. 

Una dintre victime, îmbrăcată într-o geacă de culoare roșie, este împușcată imediat mortal de Abdesalem Lassoued.

Cea de-a doua victimă, îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, constată că nu are pe unde să iasă din clădire și încearcă să se întoarcă pe unde intrase,  pe lângă atentator, sperând că va scăpa. 

Doar că atacatorul o împușcă pe aceasta și o ucide. Mai mult, Abdesalem Lassoued mai trage câteva focuri de armă, chiar și după ce victima era deja la pământ. 

În jurul orei 8:00, ora României, teroristul a fost împușcat în piept într-o cafenea de lângă Bruxelles, în momentul în care a fost capturat. La Derniere Heure informează că acesta a murit în ambulanță.

Citește și: 

Scene incredibile în Bosnia: un fan a intrat în teren și l-a ATACAT pe Cristiano Ronaldo!

Fotbal umbrit de terorism » Toate rezultatele din preliminariile EURO 2024, într-o seară marcată de tragedia de la Bruxelles. „Recitalul” lui Ronaldo a trecut în plan secund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  17 Octombrie 2023, 16:54

CE? CUM? UNDE? in leaganul civilizatiei Bruxelles? ai, ai, ai... cum se poate una ca asta... nu era cumva romania tara aia nesigura, ce nu are granitele consolidate, prin care vin refugiatii in Vest...

DoarTaIpanCSA
DoarTaIpanCSA  •  17 Octombrie 2023, 16:52
Postat de gepeto pe 17 Octombrie 2023, 16:13

ca cel mai destept cioban, care va spuen adevarul cu fc fcsb

?

gepeto
gepeto  •  17 Octombrie 2023, 16:13
Postat de DoarTaIpanCSA pe 17 Octombrie 2023, 15:39

cel mai pasnic musulman !

ca cel mai destept cioban, care va spuen adevarul cu fc fcsb

Vezi toate comentariile (11)
Comentează