INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

VIDEO La mâna lui Burleanu?! Generația de Aur nu are bilete pentru Euro 2024 și depinde de FRF » Gică Popescu: „Stăm acasă, ne uităm la televizor”

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 17:57 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 18:11

Echipa națională a României s-a calificat la un turneu final european după opt ani de pauză, iar interesul pentru Euro 2024 din Germania este unul incredibil. ♦ Cererea inițială de bilete a fost de patru ori mai mare decât numărul alocat României, nici foștii jucători ai echipei naționale nu au în acest moment tichete de acces pe stadion.

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naționale și al Barcelonei, acum președintele celor de la Farul, nu are bilete la Euro până în acest moment.

Generația de Aur, război deschis cu FRF: „Ne-au interzis să comercializăm tricouri!” + Gest de campioni făcut de Hagi & Comp
GENERAȚIA DE AUR
Generația de Aur, război deschis cu FRF: „Ne-au interzis să comercializăm tricouri!” + Gest de campioni făcut de Hagi & Comp

Generația de Aur nu are bilete pentru Euro 2024 și depinde de FRF

Iar salvarea speră să vină prin intermediul Federației Române de Fotbal, for condus de Răzvan Burleanu, cu care în ultimii ani a fost în plin război!

Nu avem bilete, deocamdată! Am înțeles că este o problemă chiar delicată cu biletele, cu obținerea lor. Noi așteptăm un număr la club, la Farul. Am făcut o solicitare... Dacă vom primi biletele pe care le-am solicitat, vom merge.

Dacă nu le vom primi... Sperăm să avem bilete date de Federație către club și să participăm. Dacă n-avem stăm acasă, ne uităm la televizor”, a explicat Gică Popescu.

Doar că Federația Română de Fotbal a anunțat în mai multe rânduri că „nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români”. Și că „toate operațiunile de ticketing se desfășoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing”.

30 de euroeste prețul minim și 600 euro cel maxim la partidele din faza grupelor de la Euro 2024

Cum se cumpără bilete la Campionatul European 2024

  • trebuie să vă creați un cont de utilizator pe portalul special UEFA și apoi să urmați pașii indicați pentru achiziționarea de bilete.
  • se va organiza o loterie pentru fiecare meci la care sunt cereri în exces. La meciurile la care sunteți câștigător, vi se va aloca numărul maxim de bilete pe care l-ați solicitat. Dacă ați aplicat la mai multe meciuri, este posibil ca la unele să fiți câștigător, la altele nu.
  • în cazul în care ați obținut bilete, UEFA vă va notifica în privința achitării acestora. Plata se va face online, cu card, într-un timp limită, anunțat de UEFA.

Urmează două noi șanse pentru a prinde bilete

  • martie 2024: deschiderea unei platforme de „revânzare”, unde fanii care au achiziționat bilete, dar nu pot ajunge la meciuri, pot vinde biletele cumpărate.
  • martie/aprilie 2024: deschiderea procesului de vânzare pentru echipele calificate în urma play-off-ului.

La Euro de la București au stat la tribuna II

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate în iunie 2021 că foștii mari internaționali ai României au primit bilete din partea Federației la tribuna a II-a, la meciul Austria - Macedonia de Nord 3-1, din cadrul Campionatului European găzduit și de București.

Dacă foștii mari jucători ai echipei naționale au stat la tribuna a II-a printre fani, angajați ai FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu și Radu Vișan, au văzut confruntarea din zona VIP a Arenei Naționale.

La mâna lui Burleanu?! Generația de Aur nu are bilete pentru Euro 2024 și depinde de FRF » Gică Popescu: „Stăm acasă, ne uităm la televizor”

Tot la oficială a luat loc aproape toată crema politică de la acel moment:

  • Anca Paliu Dragu - membru USR Plus, președinta Senatului
  • Ludovic Orban - președinte PNL, președintele Camerei Deputaților
  • Nicușor Dan - primarul Bucureștiului
  • Dan Barna - președinte USR, vicepremier
  • Crin Bologa - procuror-șef DNA
  • Lucian Bode - ministru de interne
  • Bogdan Aurescu - ministru de externe
    • funcțiile din momentul evenimentului din iunie 2021

Citește și:

Edward Iordănescu are o misiune imposibilă înainte de EURO 2024! Selecționerul trebuie să aleagă DOAR 20 de jucători de câmp » GSP.RO are lista extinsă pentru Germania
ANALIZĂ
Edward Iordănescu are o misiune imposibilă înainte de EURO 2024! Selecționerul trebuie să aleagă DOAR 20 de jucători de câmp » GSP.RO are lista extinsă pentru Germania
Trei «Baloane de Aur» sunt așteptate la București! Detalii din culisele celui mai așteptat meci al Generației de Aur
DEMONSTRATIV
Trei «Baloane de Aur» sunt așteptate la București! Detalii din culisele celui mai așteptat meci al Generației de Aur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
S0s0
S0s0  •  02 Martie 2024, 22:13

Absolut jenantă milogeala perpetuă a așa-zisei generații de aur. Hai să punem mână de la mână niște bani, ca să vadă și Popescu meciul, că săracul de el nu are cu ce să își cumpere sau se simte inferior dacă își ia singur bilete, ca orice om normal. Mă gândesc să i-l cedez pe al meu, poate facem un program, adoptă un *** fost fotbalist, să vadă și ei meciurile!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viforul
viforul  •  02 Martie 2024, 20:36

Un articol de prostie gust! De ce să nu-și cumpere bilete din banii lor? Înțeleg dacă ar fi fost invitați de UEFA să primească bilete gratis! Nu înțeleg cum de toată lumea așteaptă să meargă gratis? Ce dacă au jucat pentru o oarecare echipă în ce nu știu ce perioadă? Spectatorii ar trebui să fie toți egali! Să fie la fel de greu/ușor pentru toată lumea să-și procure bilete. Și mai ales la același preț!

costeltudor
costeltudor  •  02 Martie 2024, 20:19

Băi MILOGILOR ( mă refer la gica popescu și la prunea ) , mai întâi să-l spălați pe picioare și să-i lustruiți pantofii dlui. Burleanu și apoi să solicitați bilete !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează