INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  BILETE

UEFA scoate la vânzare bilete pentru EURO 2024 » Cum pot fanii să le achiziționeze

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 13:06 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 13:43

UEFA a anunțat că începând cu 3 octombrie fanii vor putea să se înscrie la loteria pentru a obține bilete la EURO 2024. Turneul final va avea loc în Germania, între 14 iunie și 14 iulie.

Forul european a anunțat pe site-ul oficial în perioada 3 - 26 octombrie fanii pot aplica pentru a obține bilete la meciurile de la turneul final din Germania.

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?
REACȚIE
Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Fanii pot aplica să obțină bilete la EURO 2024

UEFA anunță că aproximativ 2,2 milioane de bilete, din totalul de 2,7 vor fi oferite fanilor.

În primă fază, 1,2 milioane de bilete vor fi disponsbilie, pentru care fanii pot aplica începând cu 3 octombrie. Ulterior, încă 1 milion de bilete vor putea fi achiziționate prin intermediul Federațiilor din țările calificate la turneul final.

Prețurile tichetelor va fi unul accesibil. Cel mai ieftin bilet, pentru un meci din grupe, va fi de 30 de euro. În timp ce pentru marea finală, cel mai ieftin va costa 95 de euro.

UEFA scoate la vânzare bilete pentru EURO 2024 » Cum pot fanii să le achiziționeze

Fanii pot achiziționa maximum 4 bilete la un meci și nu pot cumpăra bilete la mai multe meciuri în aceeași zi.

10 oraședin Germania vor găzdui meciuri la EURO 2024: Berlin, Koln, Munich, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, Leipzig, Gelsenkirchen, Stuttgart și Dusseldorf

UEFA precizează că fanii care nu vor obține bilete la loterie vor intra în programul „Fans First”, unde vor fi anunțați dacă vor fi alte bilete disponibile.

Citește și:

Pe ce atacanți mizează Iordănescu la meciurile cu Belarus și Andorra, după care România se poate califica la Euro 2024

„Tricolorii” sunt încrezători înaintea partidelor decisive pentru EURO 2024: „E momentul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează