FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Din străinătate, Dănuț Lupu a început să plângă în direct după ce a fost condamnat la închisoare cu executare: „Nu era mai câștigat statul dacă mă amenda?"

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 12:01 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 13:02

Dănuț Lupu (56 de ani) a avut o primă reacție după ce a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că condus fără permis.

Fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid spune că este plecat din țară și va reveni în România în weekend, când se va preda autorităților. În plus, fostul internațional a declarat că se așteaptă execute o pedeapsă mai mică, de 3-4 luni.

Dănuț Lupu, prima reacție după ce a fost condamnat la închisoare

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Dacă justiția română m-a considerat vinovat, atunci sunt vinovat. Asta e viața. Ce vrei să facem? Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin, dar așa... Ce vrei să facem?

Nu am omorât pe nimeni, nu am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut... Doar m-am dus la spital. Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează. 

Spunea un prieten că statul cheltuie mai mulți bani cu mine 4 luni, decât să îmi dea o amendă penală. Voi face mai puțin, 3 - 4 luni. Cât cheltuie statul român cu mine? Nu era mai câștigat dacă îmi dădea o amendă? Nu am o faptă în care să fi făcut nu știu ce...

Astea sunt legile în România, nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public... Ce să fac în închisoare? Voi scrie cărți (n.r - râde). Știam că aici se va ajunge. Lumea trebuie să dea exemple. Îl dă pe ăla care era beat și drogat și a omorât doi oameni? Nu. Mă dă pe mine. Dă un exemplu care chiar a făcut ceva. 

Recunosc că am greșit. Dar am greșit în contextul că mă duceam la spital. O să accept. Orice om cred că ar face ce am făcut eu. Nu regret. Nu am avut altă modalitate să ajung la spital. Ce era să fac? Uber nu venea, taxiuri nu erau...”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

  • Dănuț Lupu a susținut de la început că a condus mașina pentru că avea nevoie să meargă la spital și nu a găsit alt mijloc de transport.
  • „Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău, și martorii au declarat același lucru”, a spus Lupu pentru Gândul.

Dănuț Lupu nu e în România

Acesta a continuat.

Eu trebuie să mă predau în 6 ore. Eu sunt plecat de o săptămână din țară. Mă întorc sâmbătă sau duminică. Și după mă voi preda. Am plecat să fac niște analize. Nu fug. Pot veni doar sâmbătă sau duminică. Când voi veni, mă vor aștepta la aeroport, cu flori (n.r- râde). Glumesc...

Când vin în țară, mă vor lua de la aeroport. Când mă duc la frontieră și arăt pașaportul...”, a adăugat Lupu.

„Nu-mi fac probleme pentru mine, îmi fac probleme pentru familie. Soția va pleca înainte și eu voi pleca ultimul. Soția e cu mine. Din nefericire pentru ea, pe 5 e ziua ei de naștere. De asta am ales să mă întorc sâmbătă sau duminică. , „Câteodată și oamenii mari mai plâng”, a adăugat Lupu, printre lacrimi, la finalul intervenției la „Fanatik Superliga”.

Citește și: 

Povești mai puțin cunoscute spuse de Duckadam despre finala de la Sevilla: accidentul de la Cernobîl, mâncarea controlată și povestea tricourilor albe

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (91)
johny2003
johny2003  •  05 Octombrie 2023, 20:37
Postat de TIborSzoltan pe 02 Octombrie 2023, 18:25

Când ți-o calcă Tănase copilul cu mașina condusă cu permis fals, să nu te vaiți!!

Ce Tanase Scatiu visezi mai Tibi?!?

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  04 Octombrie 2023, 19:35
Postat de JohnnyWalker66 pe 03 Octombrie 2023, 03:17

Lupu nu mai poate lua carnetul iar pt. ca carnetul i-a fost SUSPENDAT DEFINIV pt. abateri grave repetate!

Nu știam că există și suspendarea definitivă a permisului prevăzută în lege. Dar în alte articole scrie că ar fi încercat de mai multe ori să ia permisul și nu ar fi reușit.

iameldia
iameldia  •  03 Octombrie 2023, 21:50
Postat de adi_stelistul pe 03 Octombrie 2023, 07:49

Nu, ca am inteles perfect. Eu am pus o problema si tu mi-ai raspuns la ea vorbind despre altceva. E simplu... m-am lamurit.

nu merita sa te cobori la nivelul acelui personaj abject. ar trebui sa il ignori. lasa ca ne coboram noi si il batem bine:))

Vezi toate comentariile (91)
Comentează