INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ELVEȚIA

Criză în Elveția, furie în presă după egalul cu Belarus: „Toți trebuie să dea socoteală! Xhaka voia 10 victorii din 10 meciuri”

Naționala Elveției cu Belarus, foto: Imago
Naționala Elveției cu Belarus, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 09:40 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 10:00

Reprezentativa Elveției n-a bifat decât o victorie în ultimele 4 partide din preliminarii, iar tabloidul Blick o vede „în criză”, mergând „într-o direcție greșită”. Și consideră că, indiferent cum se vor încheia preliminariile, Federația trebuie să-și pună problema selecționerului. Tricolorii vor întâlni Elveția, la București, pe 21 noiembrie.

Favorită a grupei noastre, Elveția a scos cu greu o remiză din duelul cu Belarus (3-3), după ce a fost condusă în final cu 2-1 și chiar 3-1. Iar tabloidul Blick consideră că echipa lui Murat Yakin, pe care „tricolorii” o vor întâlni în ultima etapă a preliminariilor, pe 21 noiembrie, „a evitat cu mult noroc o jenă monumentală”.

Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus
România - Andorra 4-0
Calcule pentru calificarea României la EURO 2024 » Două certitudini după victoria la scor cu Andorra și șocul din Elveția - Belarus

Blick: „Naționala Elveției este în criză”

Jurnaliștii din Țara Cantoanelor consideră că reprezentativa lor „este în criză! Afirmațiile și realitatea sunt diametral opuse. Echipa merge într-o direcție greșită. O singură victorie din ultimele patru meciuri – acasă împotriva piticului Andorra – este bilanțul mizerabil de la începutul verii.

Împotriva României și Kosovo am dat victoria din mână cu nonșalanță și aroganță pe final. Iar la aroganța cu care a jucat în repriza secundă, contra Belarusului, naționala trebuie să fie chiar fericită că nu a rămas cu mâna goală”.

„Căpitanul Granit Xhaka își propusese 10 victorii din 10 meciuri”

Blick amintește că, la începutul campaniei de calificare, „căpitanul Granit Xhaka își propusese 10 victorii din 10 meciuri”. Dar acum, „în ceea ce pe hârtie este cea mai slabă dintre toate grupele, naționala trebuie de fapt să tremure până în ultima zi pentru a fi în Germania. Cine ar fi crezut!”.

Tabloidul care apare la Zurich crede că „acum sunt necesare smerenie și modestie – cât mai repede posibil. Toată lumea trebuie să dea socoteală. De asemenea, indiferent de rezultatul calificării la Campionatul European, Federația trebuie să își pună întrebarea: este Murat Yakin antrenorul potrivit pentru echipa națională?”. 

VIDEO România - Andorra » Declarațiile lui Ianis Hagi, MVP-ul partidei de pe Arena Națională: „Este o victorie normală, trebuia să câștigăm”

Citește și: 

EXCLUSIV Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Lumea îl percepe ca un jucător de atac, dar eu zic că altul ar fi postul lui”

Edi Iordănescu, replică după atacul lui Mihai Stoica » Managerul FCSB a răbufnit: „Chiar nu ai bărbăție? Nu îmi place să fiu luat de prost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
VardyParty
VardyParty  •  16 Octombrie 2023, 15:43

Nici ca se putea intampla unor vilturi mai civilizați. Nu ati pomenit ce avea pe ghete Chakiri. Dar domnul shaka?

nautilus
nautilus  •  16 Octombrie 2023, 12:44
Postat de UweLang pe 16 Octombrie 2023, 11:57

Vai de capul tău…

Stai cuminte in banca ta și numai fi obraznic! Respectă țara și poporul din care te tragi, numai așa o să fi respectat de cei din jurul tău, indiferent pe unde te-ai pripăsit acum!

Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL
Sifonarie_Frizerie_Mustata_SRL  •  16 Octombrie 2023, 12:36

Au case de pariuri în Elveția?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează