INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  FRANȚA - GERMANIA 0-2

Didier Deschamps își face praf jucătorii: „Am stat și am privit. N-am fost capabili să ne ridicăm la înălțimea adversarului”

Didier Deschamps nu și-a ascuns preocuparea în timpul amicalului cu Germania / Foto: Imago
Didier Deschamps nu și-a ascuns preocuparea în timpul amicalului cu Germania / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 07:52 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 09:06

Didier Deschamps, selecționerul Franței, a spus lucrurilor pe nume după eșecul suferit la Lyon în amicalul cu marea rivală Germania (0-2).

Îngrijorare în tabăra Franței. Cu trei luni înaintea Euro 2024, vicecampioana lumii a pierdut amicalul de la Lyon cu eterna rivală Germania (0-2), iar jocul său a lăsat foarte mult de dorit.

Soluție-surpriză pentru flancul stâng al defensivei: „Edi îl poate lua în considerare”
COLUMBIA - ROMÂNIA
Soluție-surpriză pentru flancul stâng al defensivei: „Edi îl poate lua în considerare”

Amfitrionii au încasat golurile în debutul fiecărei reprize, pe primul chiar în secunda 7 a meciului, iar selecționerul Didier Deschamps a dat de pământ cu Kylian Mbappe și coechipierii aceștuia.

Didier Deschamps acuză lipsa de agresivitate și de determinare

„Realitatea este că nu ne-am putut face jocul cu nemții. Golul de 0-1 a arătat exact starea noastră, am stat prin preajmă și am privit. Nu ne-am pus putut pune în valoare calitățile pe teren, nu am avut resurse.

În ceea ce privește agresivitatea, determinarea, nu am fost capabili să ne ridicăm la nivelul adversarului. Ceea ce este de nepermis împotriva unei echipe atât de puternice.

Nivelul internațional este nemilos. Putem vorbi de precizie și tactică, dar Germania ne-a oferit un meci cu intensitate mare încă de la începutul meciului. Apoi am reacționat intermitent. Bravo naționalei germane! A meritat victoria”, a spus Deschamps la conferința de presă.

Întrebat dacă Franța a suferit fizic, selecționerul a comentat: „Se poate. Nu am jucat meciul de calibrul de care suntem capabili. La nivel atletic, am fost în deficit. Poate fi individual, dar mai ales colectiv. Când ratezi startul... Dincolo de ceea ce nu am făcut, poate că nu aveam mijloace”.

Didier Deschamps: „Dacă era nevoie să primim o palmă...”

Deschamps ar vrea totuși să creadă că acest eșec a venit la momentul oportun. „Dacă era nevoie să primim o palmă ca să meargă bine după aceea... nu sunt îngrijorat.

Am spus înainte de meci că întotdeauna este bine să ai și probleme în acest stadiu. Am avut destule, multe... Ar trebui să ne fie de folos și să le corectăm până la startul turneului final din Germania”, a punctat fostul internațional francez.

VIDEO. Interviu special cu jucătorul eligibil de a juca pentru trei echipe naționale, Lyes Houri: „Dacă s-ar ivi oportunitatea, mi-aș dori să joc pentru Franța”

Ați mai putea citi:

Gol senzațional în secunda 7 a meciului Franța - Germania » Portarul, spectator de lux

Perla de 17 ani a lui Real Madrid a decis Anglia - Brazilia! Show pe Wembley între cele două forțe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează