INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SUPORTERI

FOTO Poftiți la cort! Condiții minimaliste de cazare la Euro 2024: fanii „tricolorilor”, direct interesați

Condiții minimaliste de cazare la Koln +24   FOTO
Condiții minimaliste de cazare la Koln

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 23:38 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2024 00:18

Organizatorii Euro 2024 au amenajat un FanCamp minimalist pentru suporteri, la Koln. Naționala României va juca acolo pe 22 iunie, contra Belgiei.

Reprezentativa României face parte din Grupa E la Euro 2024, iar pe 22 iunie, la Koln, va întâlni reprezentativa Belgiei în cel mai dificil meci al acestei faze a turneului final.

3 întrebări care ne vizează pe TOȚI după confirmarea transferului lui Florinel Coman în Qatar » De ce plecarea de la FCSB e o problemă majoră pentru tot fotbalul românesc
FCSB
3 întrebări care ne vizează pe TOȚI după confirmarea transferului lui Florinel Coman în Qatar » De ce plecarea de la FCSB e o problemă majoră pentru tot fotbalul românesc

Condiții minimaliste de cazare pentru fani la Euro 2024

Un meci la care cererea de bilete este mare, motiv pentru care gazdele se pregătesc pentru a primi cât mai mulți suporteri. Inclusiv pe aceia cu mai puțină dare de mână! Agenția booking.com a publicat informații despre un FanCamp amenajat special pentru fani, iar imaginile sunt inedite!

Tabără pentru fani la Euro 2024
Tabără pentru fani la Euro 2024
Tabără pentru fani la Euro 2024
Tabără pentru fani la Euro 2024
Tabără pentru fani la Euro 2024
+20 FOTO

Pentru lenjeria de pat și prosoape se percep taxe suplimentare

„FanCamp Euro 2024, cu vedere la râu, oferă cazare cu grădină, lounge comun, terasă și bar și parcare privată. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi prosoape și lenjerie de pat la un cost suplimentar”, se arată pe booking.com

Alte informații importante: gara Köln Messe/Deutz se află la 1,7 km, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Köln-Bonn, este situat la 15 km de FanCamp Euro 2024.

Duș, toaletă comună și hârtia igienică, garantate

Condițiile de cazare sunt modeste, majoritatea la cort, unele în containere amenajate special, cu paturi pliabile și băi comune. Băi unde ai la dispoziție duș, toaletă comună și hârtie igienică.

În afara meciului de la Koln, cu Belgia, naționala României va mai juca în grupa E două partide. Contra Ucrainei, la Munchen, pe 17 iunie, și cu Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

E gata! Gigi Becali a anunțat plecarea lui Coman: „A negociat deja, dar n-a vrut să spună” » Despre ce echipă ar fi vorba

Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mr90
mr90  •  13 Aprilie 2024, 09:33

Cosuri pentru gunoi ?

brujo
brujo  •  13 Aprilie 2024, 05:56
Postat de Robertutz pe 12 Aprilie 2024, 23:43

Conditii mai bune în gulag

Tantalaule, in gulag ajungeai in anumite ... conditii. Conditiile astea sunt pentru cine nu vrea sau nu isi permite altceva. Poti sta si la hotel de 5 stele daca iti permiti. Iti recomand eu vreo 2 in Koln... :))))

22cea
22cea  •  13 Aprilie 2024, 02:28
Postat de Robertutz pe 12 Aprilie 2024, 23:43

Conditii mai bune în gulag

Daca-ti permiti te duci si stai la hotel . Preturile la cazare probabil ca vor exploda .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează