INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII

FOTO Preliminarii Euro 2024: Elveția a făcut scorul serii, recital Scoția și Spania + Final dramatic în Croația - Țara Galilor

Preliminariile Euro 2024 au continuat sâmbătă cu alte 7 dueluri. În grupa I, pe lângă Andorra - România 0-2, Elveția s-a distrat în Belarus, 5-0, în vreme ce Israel și Kosovo au remizat la Tel-Aviv, 1-1. +13   FOTO
Preliminariile Euro 2024 au continuat sâmbătă cu alte 7 dueluri. În grupa I, pe lângă Andorra - România 0-2, Elveția s-a distrat în Belarus, 5-0, în vreme ce Israel și Kosovo au remizat la Tel-Aviv, 1-1.

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2023 23:40 / Actualizat sambata, 25 martie 2023 23:41

Preliminariile Euro 2024 au continuat sâmbătă cu alte 7 dueluri. În grupa I, pe lângă Andorra - România 0-2, Elveția s-a distrat în Belarus, 5-0, în vreme ce Israel și Kosovo au remizat la Tel-Aviv, 1-1.

Andorra - România 0-2 » Slăbuți cu cei foarte slabi: România a învins, dar n-a marcat cu Andorra în 10 oameni în jumătate de oră!
Andorra - România 0-2
Andorra - România 0-2 » Slăbuți cu cei foarte slabi: România a învins, dar n-a marcat cu Andorra în 10 oameni în jumătate de oră!

Grupa A

La Glasgow, John McGinn a spart gheața la jumătatea primului act, mijlocașul celor de la Aston Villa fiind la capătul unei centrări deviate plecate din stângul lui Robertson. Pe final, trupa lui Steve Clarke și-a delectat fanii de pe Hampden Park cu încă două goluri, „dublă” Scott McTominay, venit de pe bancă.

La Malaga, Spania a deschis rapid scorul în fața Norvegiei, centrare șutată Balde și deviere decisivă Olmo. Pe final, „dubla” lui Joselu i-a liniștit de tot pe nordici.

+9 FOTO

FINAL. Scoția - Cipru 3-0

FINAL. Spania - Norvegia 3-0

Grupa D

Armenia părea gata de o mare surpriză în fața Turciei, iar naționala lui Oleksandr Petrakov deschidea scorul în minutul 10, când Ozan Kabak și-a introdus mingea în propria poartă. Oaspeții au egalat însă până la pauză, prin Orkun Kokcu, și au câștigat toate cele 3 puncte grație reușitei lui Kerem Akturkoglu din minutul 64.

În derby-ul grupei, Croația - Țara Galilor,  Kramaric a deblocat tabela în prima repriză, „exterior” superb de la marginea careului. Când fosta vicecampioană mondială se pregătea să celebreze victoria, Nathan Paul Broadhead a smuls o remiză în prelungiri!

FINAL. Armenia - Turcia 1-2

FINAL. Croația - Țara Galilor 1-1

Grupa I

În grupa României, Elveția a confirmat că e dintr-o altă ligă și nu i-a dat nicio șansă Belarusului, Renato Steffen a reușit un hattrick de senzație în prima jumătate de oră, Xhaka și Amdouni și-au trecut și ei numele pe tabelă în partea secundă.

Pe Bloomfield Stadium din Tel-Aviv, duelul principalelor contracandidate ale României la locul 2 a fost deschis de autogolul lui Dasa, minutul 36. Israel a egalat în actul secund, finalizare excelentă a lui Peretz, care a consemnat și rezultatul final. 

Israel și Kosovo au arătat sâmbătă suficientă calitate încât „tricolorii” să realizeze că nu vor avea sub nicio formă o misiune ușoară în tentativa de a le lăsa acasă.

FINAL. Belarus - Elveția 0-5

FINAL. Israel - Kosovo 1-1

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

CORESPONDENȚĂ DIN ANDORRA Edi Iordănescu a răspuns cu subiect și predicat: „Atunci nu voi mai fi selecționerul României!”

VIDEO Edi Iordănescu, răspuns pentru Hagi direct în conferință: „Responsabilitatea este a mea, decizia e a mea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Martie 2023, 00:06
Postat de ovis pe 25 Martie 2023, 22:26

Stanciu și Sorescu nu sunt din filmul asta.

lasă că au fost r marin și olaru...haha

ovis
ovis  •  25 Martie 2023, 22:26

Stanciu și Sorescu nu sunt din filmul asta.

ovis
ovis  •  25 Martie 2023, 22:24

Articolul trebuie rescris.Sa i mai dam o șansă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează