INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - ITALIA 2-1

Italia a cedat cu Spania, iar Bonucci arată cu degetul » Roberto Mancini recunoaște: „Am greșit!”

Leonardo Bonucci, foto: Guliver/gettyimages
Leonardo Bonucci, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 14:38 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 14:57

Deși a gafat la primul gol al spaniolilor, căpitanul Italiei, Leonardo Bonucci, îi atribuie o parte din vină și selecționerului. Roberto Mancini a luat întreaga vină pentru ratarea calificării în finala Nations League asupra sa.

Selecționerul Italiei, Roberto Mancini, nu s-a menajat după semfinala Nations League pierdută în fața Spaniei (1-2). 

„Ei au meritat să câștige, în ciuda golului înscris abia în final. Nouă ne-a reușit puțin, mai ales în repriza secundă. Am stat prea jos. Poate că am plătit și pentru că am făcut un joc tactic diferit de cel obișnuit. Am optat pentru un 3-5-2, dar cred că ne-ar fi fost mai bine într-un 4-3-3. Am greșit. Băieții nu m-au dezamăgit, au dat tot ce aveau pe teren", a fost comentariul la cald al tehnicianului italian.

Noua „bijuterie” din Giulești are planuri mari la Rapid: „Abia aștept să joc cu FCSB și cu Dinamo”
RAPID
Noua „bijuterie” din Giulești are planuri mari la Rapid: „Abia aștept să joc cu FCSB și cu Dinamo”

Leonardo Bonucci: „Greșeala e și rezultatul dorinței selecționerului de a construi din spate"

„Veteranul" Leonardo Bonucci a gafat la primul gol încasat de Squadra Azzurra, a și recunoscut-o în final, dar nu-și asumă vina chiar în totalitate. 

„Nu m-am ascuns niciodată de responsabilitățile mele. Greșeala de la gol este însă și rezultatul dorinței de a construi din spate, așa cum ne-a cerut Mancini. Spaniolii au făcut foarte bine pressing și ne-au pus în dificultate. Am greșit multe pase", a comentat apărătorul lui Juventus.

Yeremy Pino a profitat de gafa lui Bonucci

Chiar în debutul partidei, în minutul 3, Bonucci a pierdut balonul la 18 metri, în fața lui Yeremy Pino, iar internaționalul spaniol a profitat și, pătruns în careu, a plasat balonul la colțul lung: 1-0. Un cadou, practic, făcut de căpitanul Squadrei Azzurra.

Italienii au egalat repede (10), dintr-un penalty, au avut și un gol anulat, dar apoi, în repriza secundă, au făcut prea puțin. Iar Joselu i-a sancționat în minutul 88 și Spania va disputa, duminică, finala Nations League, contra Croației, învingătoare cu 4-2 în fața Olandei, în cealaltă semifinală. z

5eșecuri importante au înregistrat italienii în ultima lună: Inter a pierdut finala Ligii, Roma pe a Ligii Europa, Fiorentina a eșuat în ultimul act din Conference. Apoi, reprezentativa de tineret a pierdut finala CM U20, în fața Uuguayului, iar joi, naționala A a ratat calificarea în finala Nations League

Citește și: 

30.000 € pentru o fumigenă aprinsă în peluză de un jucător la finala Cupei Germaniei

Joselu, de la „șanțuri” în lojă! Retrogradat cu Espanyol, a trimis Spania în finala Ligii Națiunilor și va îmbrăca tricoul lui Real Madrid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează