INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - ITALIA 2-1

Joselu, de la „șanțuri” în lojă! Retrogradat cu Espanyol, a trimis Spania în finala Ligii Națiunilor și va îmbrăca tricoul lui Real Madrid!

Joselu, autorul golului victoriei Spaniei în semifinala Ligii Națiunilor cu Italia (2-1), foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Joselu, autorul golului victoriei Spaniei în semifinala Ligii Națiunilor cu Italia (2-1), foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 09:50 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 09:59

Joselu, autorul golului victoriei Spaniei în semifinala Ligii Națiunilor cu Italia (2-1), are 33 de ani și o carieră obscură în spate. Tocmai a retrogradat cu Espanyol, dar Real Madrid a decis să-l ia pentru instinctul său de killer. Sezonul trecut a bifat 16 reușite în La Liga.

Spania e în finala Nations League, cu Croația, și i-o datorează unui atacant, Joselu, ieșit la rampă când alții încep să se gândească la retragere. Selecționerul Luis de la Fuente l-a debutat pe 25 martie, cu doar două zile înainte ca jucătorul lui Espanyol să împlinească 33 de ani. Și a lovit imediat.

Haos la finala campionatului dintre Panathinaikos și Olympiakos! Fanii gazdelor n-au mai suportat umilința » Colosala OAKA Arena arată ca după război + titlul s-a dat la „masa verde”
GRECIA
Haos la finala campionatului dintre Panathinaikos și Olympiakos! Fanii gazdelor n-au mai suportat umilința » Colosala OAKA Arena arată ca după război + titlul s-a dat la „masa verde”

Joselu, maestrul finalurilor

La 3-0 cu Norvegia, în preliminariile Euro 2024, i-au fost de ajuns 9 minute pentru o "dublă"! Iar joi, la doar a treia apariție în națională, a decis semifinala cu Italia (2-1). Introdus iarăși pe final (84), el a avut nevoie de doar câteva atingeri și de puțin noroc, la șutul deviat al lui Rodri, pentru reușita victoriei (88).

Bilanțul lui de la debtul în tricoul "Furiei Roja" e incredibil: 3 partide, 81 de minute jucate, 5 șuturi, 3 goluri! Cifre care explică foarte bine motivul pentru care Real Madrid a decis să-l transfere în această vară. Joselu este un adevărat killer!

Joselu tocmai a retrogradat cu Espanyol!

Real va fi, după echipa națională, a doua lui experiență la cel mai înalt nivel. Atacantul născut la Stuttgart, în Germania, a bifat de-a lungul carierei prezențe în trei mari campionate ale Europei: LaLiga, Premier League și Bundesliga.

Însă n-a îmbrăcat, până acum, tricoul niciunui club de 5 stele. Mai mult, Joselu tocmai a retrogradat cu Espanyol, în ciuda celor 16 goluri pe care le-a marcat!

8milioane de euro a fost cea mai mare sumă achitată la un transfer al Joselu. A plătit-o Stoke City, în 2015, când l-a luat de la Hannover 96

11e numărul cluburilor la care a evoluat Joselu până acum, în carieră. El a început la juniorii lui Celta Vigo

10goluri a înscris Joselu în Premier League, în 4 ani petrecuți la Stoke City și Newcastle United

La gol am fos acolo, știam că nu sunt în ofsaid. Sunt fericit că mi-am făcut treaba și că mergem să jucăm cu trofeul pe masă. Real Madrid? Deocamdată savurez momentul, familia mea e aici, mă susține din tribună
- Joselu, atacant Spania

Citește și: 

Rareș Burnete, golgeterul român al campioanei din Primavera, împarte o pasiune inedită cu Zidane și Totti + vrea deja la seniori: „Lecce sau în altă parte”

Arsenal ar pregăti o ofertă colosală: 117 milioane de euro pentru un căpitan din Premier League

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează