INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ITALIA

Mijlocașul care a refuzat să vină la naționala Italiei la acțiunea din această lună » Ce motive a invocat

Mijlocașul Marco Verratti (30 de ani) a refuzat convocarea la naționala Italiei din această lună, pentru meciurile cu Macedonia de Nord și Ucraina, din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024.
Foto: Imago
Mijlocașul Marco Verratti (30 de ani) a refuzat convocarea la naționala Italiei din această lună, pentru meciurile cu Macedonia de Nord și Ucraina, din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 13:20 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 13:47

Mijlocașul Marco Verratti (30 de ani) a refuzat convocarea la naționala Italiei din această lună, pentru meciurile cu Macedonia de Nord și Ucraina, din preliminariile Campionatului European din Germania, din 2024. Fotbalistul lui PSG a invocat probleme fizice și psihice. 

Italia a remizat, sâmbătă seară, în deplasarea cu Macedonia de Nord, scor 1-1, în preliminariile EURO 2024. Naționala pregătită de Luciano Spalletti (64 de ani) întâlnește marți, de la ora 21:45, vizita Ucrainei, pe stadionul „San Siro” din Milano

Boicotează România - Kosovo! Anunțul momentului: „Acest meci «internațional» nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”
ROMÂNIA - KOSOVO
Boicotează România - Kosovo! Anunțul momentului: „Acest meci «internațional» nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”

Doar că la acțiunea din această lună, Luciano Spalletti, noul selecționer al cvadruplei campioane mondiale, nu s-a putut baza pe Marco Verratti, mijlocașul campioanei Franței, PSG. Acesta a acuzat convocarea, invocând probleme fizice și psihice, scriu cei de la Corriere dello Sport. 

Marco Verratti a refuzat convocarea la naționala Italiei, pentru meciurile cu Macedonia de Nord și Ucraina, din preliminariile EURO 2024 

De altfel, mijlocașul cu 55 de selecții și 3 goluri marcate în tricoul naționalei italiene nu s-a regăsit pe lista anunțată, pe 1 septembrie, de selecționerul Luciano Spalletti pentru meciurile cu Macedonia de Nord și Ucraina. 

Fostul antrenor al celor de la Napoli a anunțat următorii mijlocași pe care urma să se bazeze: 

  • Nicolo Barella (Inter)
  • Bryan Cristante (AS Roma)
  • Davide Frattesi (Inter)
  • Manuel Locatelli (Juventus)
  • Lorenzo Pellegrini (AS Roma)
  • Matteo Pessina (Monza)
  • Sandro Tonali (Newcastle United)

Marco Verratti pleacă de la PSG în Qatar, la Al Arabi 

Marco Verratti a profitat de pauza cauzată de meciurile naționalelor și și-a concentrat atenția asupra plecării de la PSG. El nu este pe placul lui Luis Enrique, noul antrenor al parizienilor, iar italianul a hotărât să plece și să semneze cu Al Arabi, formație din Qatar, care plătește în schimbul lui 45 de milioane de euro. 

Marco Verratti era cel mai vechi jucător din lotul lui PSG. El a fost adus de la Pescara în iulie 2012, în schimbul a 12 milioane de euro. A adunat 416 apariții în tricoul lui PSG, a marcat 11 goluri și a dat 61 de pase de gol. 

A câștigat 30 de trofee cu PSG: 9 titluri în Ligue 1, 6 Cupe ale Franței, 6 Cupe ale Ligii Franței și 9 Supercupe ale Franței. 

Citește și: 

El este antrenorul favorit să preia naționala Germaniei! Dar Federația e la mâna lui Bayern

Selecționerul Angliei l-a întors de două ori din drum: „Pentru noi este un jucător crucial”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  11 Septembrie 2023, 16:49

Așteapta telefonul lui gg

Vezi toate comentariile (1)
Comentează