INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  OLANDA - GIBRALTAR 3-0

Olanda, ca noi: 49 de șuturi, 19 cornere și doar 3 goluri cu Gibraltar, care a jucat aproape o repriză în „zece”!

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 18:46 / Actualizat marti, 28 martie 2023 19:12

Și naționala Țărilor de Jos s-a chinuit cu un adversar foarte slab, pe teren propriu, câștigând doar cu 3-0 contra Gibraltarului. Cu un jucător în plus din minutul 51, la scorul de 2-0, elevii lui Ronald Koeman n-au mai înscris decât un singur gol până la final prin Aké.

Au avut 49 de șuturi la poartă, dintre care 11 cadrate, și 19 cornere! Selecționerul batav a criticat jocul prestat: 

„Sunt șocat de ceea ce am văzut. Și dezamăgit. Trebuia să jucăm mai bine, să fim mai în formă, dar am oferit prea puțin. Evoluția noastră a fost imprecisă și neglijentă. Am marcat mult mai puțin decât mă așteptam. Prea mulți s-au aflat sub nivelul lor în aceste două meciuri". Țările de Jos au debutat catastrofal vineri cu un 0-4, la Paris, cu Franța, și au evoluat decepționant și contra Gibraltarului.

Koeman a dat vina și pe absența a 5 dintre jucătorii săi importanți care a avut impact asupra celor două rezultate sub așteptări: 

„Nu am mai avut o asemenea săptămână de când antrenez, nu mi s-a întâmplat nici în precedentul mandat de selecționer. Cody Gakpo și Matthijs de Ligt n-au putut juca, iar Memphis Depay s-a accidentat. Au fost destul de multe probleme pe care trebuie să le reglăm până la Final Four din Nations League în iunie. Nivelul nostru trebuie să crească, pentru că atunci adversarii vor fi puternici”. 

Un jucător cu origini românești a debutat în naționala Austriei » Titular în locul lui Alaba

Van Dijk, făcut praf de două legende ale Olandei: „Face zgomot, dar nu spune nimic. Creează haos” + „Hai, frate, fă ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close