INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

700 de euro punctul, 5.000 de euro primăvara! Atît vor primi rapidiştii în aventura europeană

Pentru calificarea în grupele Europa League, jucători precum Roman, care au dus greul sezonul trecut, au fost remuneraţi cu prima întreagă: 27.500 de euro
Pentru calificarea în grupele Europa League, jucători precum Roman, care au dus greul sezonul trecut, au fost remuneraţi cu prima întreagă: 27.500 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 21:22

Conducerea a pus la punct sistemul de premiere pentru băieţii lui Răzvan în noua aventură din Europa


Giuleştenii ştiu clar în acest sezon pe ce bani joacă în Europa. Şefii le-au prezentat deunăzi o grilă de premiere cu bonusuri importante. Prin comparaţie, un punct în grupele EL "face" aproape cît o victorie în deplasare în Liga 1, 700 de euro! Practic, elevii lui Lucescu jr. şi-au băgat deja în buzunare cîte 2.100 de euro după primul meci din grupe, victoria din Israel cu Hapoel (1-0). Şefii au anunţat în vestiar că bonusurile pentru punctele din grupe vor fi achitate la finalul acestei faze a competiţiei.

În cazul în care merg mai departe, alb-vişiniii ating alt prag financiar. Au stipulaţi bani separat pentru calificarea în primăvara Europa League. Iniţial s-a stabilit 5.000 de euro per jucător, dar sînt şanse mari ca prima să fie suplimentată.

1.000 de euro e prima de victorie în deplasare pentru jucătorii Rapidului, în timp ce un succes acasă în Liga 1 e plătit cu 500 de euro

"Am vîndut 8.000!"
Rapidiştii sînt încrezători că meciul cu PSV programat joi, de la ora 22:00, se va disputa cu casa închisă. Preşedintele Dinu Gheorghe a anunţat aseară că s-au dat deja 8.000 de bilete din stocul total de aproape 20.000 scos la vînzare sîmbătă. De ieri, tichetele pot fi procurate şi de la casele de la Arena Naţională. Cele mai căutate sînt cele de la tribuna şi peluza a 2-a, organizatorii estimînd că biletele tipărite pentru respectivele sectoare se vor epuiza în această seară.

La Rapid e voie cu steaguri
Giuleştenii au publicat aseară pe site-ul oficial regulile din conduită pentru spectatori în vederea debutului pe Arena Naţională. Dacă la meciul "naţionalei" cu Franţa suporterii au fost obligaţi să arunce la coş pînă şi drapelul României, conducerea Rapidului informează că la partida de joi se poate intra în stadion cu steaguri şi bannere în anumite condiţii: "Sînt permise steaguri avînd beţele din material plastic de lungimea maximă 1.70 metri şi bannere de dimensiuni maxime 70 centimetri X 2 metri". Accesul în stadion va fi permis cu începere de la ora 19:00.

Copos vrea discount pe Giuleşti
După doar două jocuri acasă, George Copos ia în calcul să mute echipa pe Arena Naţională şi pentru meciurile din Liga 1. "Vom vedea dacă mai continuăm să jucăm în Giuleşti. Am vrea să rămînem acolo, însă am investit 2,1 milioane de euro în stadion şi nu ni se oferă nici o facilitate. Ar trebui să se ţină cont că am cheltuit zilele trecute încă 20.000 de euro pentru refacerea gazonului, deşi asta nu era treaba noastră", a declarat finanţatorul conform Evenimentului zilei.

Inbox:
»» Elevii lui Răzvan vor sări peste acomodarea cu gazonul de pe Arena Naţională. Cei de la club au anunţat că toate antrenamentele dinaintea meciului cu PSV, inclusiv cel oficial, vor fi efectuate la Pro Rapid.
»» "Vreau să înscriu şi în poarta Rapidului, ca să-i dedic golul lui Neşu", a anunţat în presa olandeză Dries Mertens, fostul coleg al fundaşului român la Utrecht şi unul dintre cei mai în formă oameni din ofensiva lui PSV în acest moment.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
criselly99
criselly99  •  28 Septembrie 2011, 09:34

o victorie suna mai bine....dar totusi e psv....vom vedea ce va fi...cel putin un egal nu-i rau deloc

fanrapid58
fanrapid58  •  27 Septembrie 2011, 18:07

VICTORIE CU 2-1 HAI RAPID!

muita.mioarelor
muita.mioarelor  •  27 Septembrie 2011, 15:34

dak obtinem victoria in proportie de 90%suntem calificati

Vezi toate comentariile (13)
Comentează