INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA 1-0

A venit şi rîndul adversarilor s-o spună: "I-am tratat cu prea mult respect" ;) » Presa daneză despre victoria Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 10:16

Presa din Danemarca a tratat pe larg disputa din Europa League dintre Steaua şi FC Copenhaga. Jurnaliştii danezi consideră că echipa din ţara lor se putea întoarce cu un punct acasă, dacă nu juca atît de defensiv.

"Greşeala de la final a ruinat jocul defensiv perfect practicat de Copenhaga pîna în acel moment. Probabil cel mai slab meci din 2012, însă trebuia să ne întoarcem cu un punct de la Bucureşti", au notat cei de la Sporten, care au publicat şi opinia antrenorului danezilor.

Andrenorul danezilor, Ariel Jacobs, consideră că echipa sa a tratat Steaua cu prea mult respect şi nu crede că a fost o greşeală că a folosit prea mulţi jucători tineri.  

"Nu sînt deloc mulţumit. Am tratat Steaua cu prea mult respect, mai ales în prima repriză. E adevarat că am folosit mulţi fotbalişti tineri, dar asta nu trebuie să fie o scuză", a declarat Ariel Jacobs, conform sursei citate.

"FC Copenhaga a pierdut pe final în infernul de la Bucureşti", au titrat jurnaliştii de la Sjaellands Nyheder, conform ziare.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
wishmaster
wishmaster  •  05 Octombrie 2012, 15:18
Postat de neaga1900 pe 05 Octombrie 2012, 12:07

Acolo va fi alt scenariu -danezi sunt obligati sa joace , sa atace , iar asta da voie Stelei sa "zburde" ... Steaua in astfel de meciuri joaca ! Nu stiu ce ar fi facut cu Manchester , dar ar fi jucat cu totul altceva ! E greu sa joci contra unei echipe de gabarit , care se apàr pe doua linii , aglomerand zona careului ......De aceia sun , ca cred , Ca Steaua va castiga la Copenhaga ....

si eu am zis ca scoatem cel putin 1 punct la Copenhaga, iar din dubla cu Molde batem sigur intr-unul din tururi (probabil la ei) ... dar, asa cum zicea altcineva mai jos: gata cu improvizatiile mai ales pe benzi ... daca nu intram cu Latovlevici si Georgievski ne-o luam! iar cu nemtii la Bucuresti va fi ca la Marasesti ... macel! sper sa iesim cu bine din razboiul cu plavanii astia ... oricum la viteza ii cam facem pe toti, daca mai imbunatatim posesia un pic nu ratam locul 2 (macar!).

sibelius
sibelius  •  05 Octombrie 2012, 14:07
Postat de 1947fcsb pe 05 Octombrie 2012, 11:59

Am citit pe forumul lor si multi s-au plans de atmosfera, si Cornelius a dat ceva interviu in care a spus la fel. In schimb au zis cam toti ca fara public nu bateam ca nu am jucat f bine si au dreptate...am avut noroc iar daca vrem sa terminm pe primu loc ar fi timpu ca jucm cu echipa de baza urm meciuri, gata cu rezerve...

Probabil ca am fi jucat cu echipa de baza daca nu se legau meciurile importante din campionat: Rapid, Petrolul, CFR...urmeaza Pandurii si Dinamo. Obiectivul in EL e sa facem puncte pentru a fi cap de serie in preliminariile UCL/Europa League anul viitor. Calificarea in primavara e un obiectiv doar daca speram sa jucam macar sferturile de finala.

varanga53
varanga53  •  05 Octombrie 2012, 13:03

"Greşeala de la final a ruinat jocul defensiv perfect practicat de Copenhaga pîna în acel moment."Pai , cred ca daca nu jucau asa inchis , danezii " o furau" rau de tot ! E greu de desfacut o echipa solida , buna, care sta "la cutie" !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează