INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ABSENŢE

Absenţe importante la Lyon înainte de meciul cu Astra » Francezii au apărarea decimată

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 12:39

Fundaşii celor de la Lyon, Samuel Umtiti şi Milan Bisevaci, nu vor putea evolua în meciul cu Astra Giurgiu, anunţă presa din Franţa. 

Samuel  Umtiti are o leziune musculară la coapsa dreaptă, suferită în prima repriză a meciului cu Toulouse, pierdut de Lyon, scor 1-2, în prima etapă din campionatul Franţei.

Sîrbul Milan Bisevaci nu a fost recuperat după o contractură la coapsa dreaptă suferită în manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Europa cu Mlada Boleslav, din 7 august.

Cei doi nu vor reveni nici pentru manşa retur şi vor mai lipsi încă 3 săptămîni probabil.

În schimb, mijlocaşul Steed Malbranque, absent la Toulouse din cauza unei contuzii la genunchi, a reluat antrenamentele, la şedinţa de pregătire de luni fiind prezenţi şi Yoann Gourcuff şi Mouhamadou Dabo, care încă nu au evoluat în acest sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează