INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SHERIFF - STEAUA

Administraţia de la Tiraspol i-a interzis premierului R. Moldova să asiste la meciul Sheriff - Steaua

Vlad Filat
Vlad Filat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2009 00:00

Administraţia de la Tiraspol i-a interzis premierului moldovean Vlad Filat să asiste la meciul Sheriff- Steaua, care se dispută miercuri seara pe stadionul echipei din Transnistria, relatează portalul Ştirea Zilei.

"Aş fi dorit foarte mult să pot să fiu la acest meci, însă, din păcate, toate încercările mele de a fi prezent pe stadionul Sheriff s-au lovit de refuzul administraţiei de la Tiraspol. Nu înţeleg de ce, dar sunt în situaţia în care sunt", a declarat miercuri premierul Filat.
 
Vlad Filat a menţionat că s-a asigurat să afle primul rezultatul, în momentul în care meciul se va încheia. El a spus că ţine "cu cei care vor învinge". Multicampioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, şi Steaua Bucureşti se întâlnesc miercuri seară în etapa a 5- a a grupei H a Ligii Europa.

Transnistria nu este recunoscută pe plan internaţional de când şi-a declarat independenţa în momentul destrămării URSS temându-se că majoritatea românofonă a republicii ar putea decide într-o zi să se alăture României.

Cele două părţi au avut un conflict militar în 1992 şi au fost separate de trupele ruse, care au rămas în regiune, cu toate că promiseseră că se vor retrage. Regiunea din stânga Prutului are propria administraţie. Situaţia în Zona de Securitate de pe Nistru este monitorizată de trupe de menţinere a păcii, formate din militari ruşi, moldoveni şi transnistreni.

Sursă: NewsIn
Foto: agenda.md

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  03 Decembrie 2009, 01:51

Sa nu ai voie sa intri intr-o tara care nu e pe harta!!! Asta e culmea Stalinismului Putinist! Daca nu aveti grija duminica...

 •  02 Decembrie 2009, 23:45

Cum stanga Nistrului ma, ce ai? Stanga Siretului... :))

 •  02 Decembrie 2009, 22:26

poate din stanga Nistrului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează