INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - FLAMURTARI, JOI, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Mutu, criticat dur după ce a fost la o partidă de vînătoare: ”Ăsta e sportul pentru care eşti tu plătit?”

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:32

Căpitanul Petrolului, Adrian Mutu, s-a relaxat în week-end la o vînătoare de mistreţi, înaintea meciului din turul doi preliminar al Europa League, contra albanezilor de la Flamurtari.

Adrian Mutu a profitat de ziua liberă oferită de Răzvan Lucescu şi a fost sîmbătă la o partidă de vînătoare, alături de mai mulţi prieteni.

Briliantul n-a lăsat arma din mînă nici după ce-a terminat tragerea, iar alături de un amic al său s-a fotografiat pentru fanii săi. Cu o pălărie ca a celebrului actor Larry Hagman, din Dallas, dar îmbrăcat sport, Mutu s-a pozat lîngă porcul împuşcat la vînătoare.

Imaginea nu a stat mult pe conturile sale de internet, după ce fanii l-au acuzat de cruzime pe atacantul de 35 de ani. "Bă Mutule! Ăsta e sportul pe care eşti tu plătit? Să omori animale? Tu nu eşti în stare să dai goluri, dar te pozezi nonstop pe facebook", i-a scris revoltat un fan.

Ieri, decarul ploieştenilor s-a întors la antrenamente, unde i-a oferit o minge cu autografele tuturor jucătorilor juniorului Petrolului, Radu Vlad, care a scăpat de cancer.

" Petrolul are o echipă foarte bună, este considerat un adversar cu valoare maximă. Sînt mult mai experimentaţi românii, dar şi noi ne dorim că cîştigăm şi să ne calificăm mai departe. Pentru asta însă trebuie să muncim foarte mult" (Ernest Gjoka, antrenor Flamurtari)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  14 Iulie 2014, 16:05

baaa, da' ce va f.e de mutu, frate. lasa-ti-l bai in paca ca nu inseamna ca daca esti platit sa joci fotbal nu ai dreptul la timp liber. a impuscat si el un mistret. brava lui. pofta mare la pastrama de mistret. si-asa mistretii sunt inflationari si plaga in unele regiuni. mai rariti-i. bine ca n-a impuscat o oaie

vladutz13
vladutz13  •  14 Iulie 2014, 10:31

Care e problema?? In Romania se vaneaza, in multe locuri populatiile de mistreti devin daunatoare daca nu sunt controlate.

alepetrolul
alepetrolul  •  14 Iulie 2014, 10:08

Si unde e stirea sportiva? Ca doar va numiti gazeta sporturilor! Mai mergea asezonat cu un menu din puscarie acest "articol" si era de-a dreptul bomba!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează