INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ÎN EUROPA LEAGUE!

ADVERSAR STEAUA » Vremuri de restrişte la Liverpool

Articol de - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Cu un alt manager pe bancă, Roy Hodgson, şi cu conturile aproape goale, "cormoranii" trăiesc de pe-o zi pe alta.

Prima adversară a Stelei în grupă, Liverpool, navighează mai departe în ape tulburi. Înlocuirea managerului Rafa Benitez cu Roy Hodgson, finalist al ultimei ediţii din Europa League, cu Fulham, nu a adus revigorarea aşteptată. Mai greu atîrnă deocamdată decizia patronilor Tom Hicks şi George Gillett de a vinde, hotărîre ce a indus incertitudine la club şi o lipsă acută de lichidităţi.

Strîmtoraţi la pungă, "cormoranii" au luat ce nu le-a mai trebuit altora, cazul lui Joe Cole (Chelsea) şi al lui Poulsen (Juventus), sau ce-a fost pe piaţă la parametri zero (Jovanovici). În schimb, faţă de sezonul trecut, cînd o eliminau pe Unirea Urziceni (3-1, 1-0), i-au pierdut pe Benayoun, trecut la Chelsea, şi ieri pe argentinianul Mascherano.

Chiar şi aşa, Hodgson şi-a suflecat mînecile muncitoreşte şi s-a pus pe treabă. Deocamdată, pentru Europa League ajunge: 1-0 şi 2-1 cu Trabzon în play-off. Dar în campionat e durere. În primele două etape, cu Arsenal (1-1) şi cu Manchester City (0-3), Liverpool a pierdut 5 puncte din şase posibile. 

Echipa-tip
Reina - Glen Johnson, Skrtel, Carragher, Agger - Jovanovici, Gerrard, Lucas, Kuyt - Joe Cole, F. Torres
Manager: Roy Hodgson

Tamaş îi testează pe cormorani
Înaintea Stelei, Gabi Tamaş va lua pulsul noului Liverpool cu West Bromwich Albion. Meciul e în etapa a 3-a din Premier League, se dispută mîine, de la 17:00, şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

Mascherano a ales Barcelona
De ce se temea managerul Hodgson n-a scăpat. Javier Mascherano i-a părăsit ieri pe cormorani, luînd drumul Barcelonei: contract pe 4 sezoane şi un salariu de 5,5 milioane de euro anual. Liverpool se alege cu 22 de milioane.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
sergone.sordo
sergone.sordo  •  28 August 2010, 12:04

S-au chinuit cu turcii așa că orice e posibil cu ei.

bogd10
bogd10  •  28 August 2010, 10:50

si paul konciesky ca fundas stanga va fi adus, si toivonen de la psv sau atacantul olandez de 21 de ani de la utrecht, acestia au fost ofertati deja.

mako
mako  •  28 August 2010, 10:09

alexehaduce... hai sa vedem 1 meci bun si 5 proaste??poate ai vrut sa zici invers...meciul prost a fost cu gs...in rest poti sa zici meci prost cu vaslui sau cu craiova sau turul cu gs? mai gandeste-te avem numai victorii si nu uita ca steaua a jucat 3 meciuri in nici o saptamana iar echipa nu e sudata...nu suntem barcelona in devenire dar nu e nici cum zici tu...echipa joaca bine si e pe drum bun...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează