INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AEK ATENA - CRAIOVA

AEK ATENA - CRAIOVA / UPDATE Are Gino Iorgulescu informații certe?! » Motivul pentru care Craiova a fost programată vineri, deși ar putea juca în play-off-ul EL

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2019 15:58

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat în cursul zilei de azi programul etapei a 7-a din Liga 1 și a surprins în cazul Craiovei. 

UPDATE 18:25
O sursă din cadrul LPF a comentat situația pentru GSP: „Meciul fusese inițial programat luni. Dar FRF a cerut ca echipele ce dau jucatori la națională să fie programate cât mai devreme. Am pus Craiova vineri pentru ca apoi meciul din runda următoare, care va preceda partida cu Spania, sa nu fie impins prea târziu. Dar evident că dacă U Craiova se va califica mai departe în Europa vom muta meciul cu Astra! Vom găsi o soluție sa fie ok pentru echipe”.

Știrea inițială

LPF n-a luat deloc în calcul posibilitatea ca oltenii să întoarcă soarta calificării, diseară, cu AEK Atena. Craiova a fost pusă să joace în etapa a 7-a vineri! Astfel, dacă azi ar reuși să revină de la 0-2 și să meargă mai departe, CS Universitatea va evolua, teoretic, joi cu Sparta Praga sau Trabzonspor în play-off-ul EL și a doua zi cu Astra. 

În schimb, CFR Cluj și FCSB, celelalte echipe angrenate în cupele europene, sunt luate în serios de programul LPF. 

CFR Cluj, care joacă marți, 20 august, contra Slaviei Praga, o înfruntă abia sâmbătă în campionat pe FC Botoșani, pe 24 august. 

În cazul în care trece de Mlada Boleslav, inclusiv FCSB ar avea suficient timp de odihnă. Băieții lui Vergil Andronache ar juca în play-off-ul Europa League joia, în timp ce confruntarea din campionat cu Gaz Metan e programată pentru duminică, 25 august. 

Programul complet al etapei a 7-a: 

Vineri, 23 august
Ora 18.00 Politehnica Iași -  Chindia Târgoviște
Ora 21.00 Universitatea Craiova - Astra Giurgiu

Sâmbătă, 24 august
Ora 15.30 Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe
Ora 21.00 CFR Cluj - FC Botoșani 

Duminică, 25 august
Ora 18.00 Viitorul – FC Voluntari
Ora 21.00 Gaz Metan - FCSB

Luni, 26 august
Ora 21.00 Dinamo - FC Hermannstadt

Vezi și: 

Vezi AICI echipe probabile + cote de la AEK Atena - CS Universitatea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
fairplayromania
fairplayromania  •  16 August 2019, 01:53
Postat de observator_federal pe 15 August 2019, 17:13

Aș remarca de fapt că e primul meci al Universității care este programat seara (și nu la ore caniculare), că doar - nu-i așa?- Rktaru se plângea anul trecut că orele de disputare sunt anormal de târziu (un derby cu CFR, în februarie, la orele 21) ... Șmecherii de la LPF își permit "aroganțe" în fața clubului cu cei mai mulți spectatori din "Liga 1 Casa Pariurilor" de parcă oltenii ar mai avea nevoie să-și amintească că fotbalul românesc este "sub ocupație" gigistă... LPF nu îndrăznește să publice pe site-ul ei (și nici să comunice la UEFA!) palmaresul echipelor din Liga , iar lista participantelor nu respectă niciun criteriu (ori poate a fost "dictată" de vreun "sponsor"): Fcsb, Astra, Dinamo, Viitorul, Iași, Craiova, Botoșani, Voluntari, CFR, Medias, Sepsi, Hermanbstadt, Chindia, Clinceni... Niște funcționari corupți și depășiți de vremuri, răzbunători și perfizi, pietre de moară care scufundă fotbalul nostru...

Ai dreptate, dar cît timp e Becali la putere....rămîne sa ne bucuram de ce vedem la Bulgari...

aress123
aress123  •  15 August 2019, 18:12
Postat de samertx pe 15 August 2019, 18:03

Bă, dar bine le scrii. Ești ziarist de meserie?

Ei as....e doar un individ cu o fixatie. Tot ce nu-i convine pe lumea asta e de natura gigista.

lionforever
lionforever  •  15 August 2019, 18:05
Postat de fcu1948 pe 15 August 2019, 17:57

***

Nihoho, nihoho!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează