INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB 0-3

ALASHKERT - FCSB 0-3 // Program horror pentru FCSB! Jucătorii au ajuns dimineață în București, iar seara au antrenament » Luni joacă din nou

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 09:43

FCSB a câștigat cu 3-0 meciul cu armenii de la Alashkert din turul II preliminar al Europa League. Pentru echipa lui Bogdan Andone urmează acum un program extrem de încărcat.

Delegația vicecampioanei a revenit aseară, după miezul nopții, la București. Bogdan Andone a luat decizia ca imediat după fluierul de final al meciului, jucătorii să facă un duș, apoi să plece direct cu autocarul spre aeroportul din Erevan.

Au zburat spre casă cu o cursă charter și în jurul orei 04:00, ora României, au ajuns în București. Prima partea a zilei de astăzi va fi în totalitate liberă, jucătorii urmând să se reunească pentru un antrenament vineri seară, la baza din Berceni.

FCSB va juca luni, de la ora 20:00, cu FC Botoșani, pe teren propriu. Meciul se va juca la Pitești. Ulterior, echipa roș-albastră va juca joi, 1 august, returul cu Alashkert, la Giurgiu.

Citește și:

Note GSP: 4 jucători de la FCSB, evoluții dezamăgitoare! Ce note au primit Andrei Vlad și cei 3 marcatori

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  26 Iulie 2019, 16:55

Alooo , bocitoare-*** , astazi este vineri , ieri au jucat cu o echipa de amatori , iar luni cu prietenii de la Botosani. Singurul meci serios de pana acum , a fost cu Sepsi si acolo i-a scos fluierasul. Terminati-va cu *** asta infecta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  26 Iulie 2019, 15:05

Echipa noname a dat de greu si e cu cortul? Las ca Botşenenii vin la Piteşti ca prieteni, nu adversari!

risc_mix
risc_mix  •  26 Iulie 2019, 13:51

Da de ce mă, programul horror e doar pt fcsb? Celelalte nu snt și ele în aceeași situație? Sau numai nea gigi a plătit ca să-i victimizați? Păi bine mă, ei nu știau că ăsta e programul? De ce au mai luptat să meargă în Europa? Păi terminați mă pe locul 5-6 și o să rămâneți acasă să vă odihniți. Ca dinamo, sibiu, iași,etc, Uite alea nu se plâng căci joacă doar un meci pe săptămână. Sau băgați mâna în buzunar și faceți două echipe. Una pt intern și una pt Europa. Păi voi ce vreți? Și bani europeni și odihniți? Nu merge frate. Banii trebuie munciți, trebuie sacrificii.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează