INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ALASHKERT - FCSB

ALASHKERT - FCSB / Ajutor divin de la UEFA! Meciul va fi arbitrat de un profesor de religie

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 12:10

Partida dintre Alashkert și FCSB din turul 2 preliminar al Europa League va fi arbitrată de un profesor de religie.

  • Jurnalistul Gazetei Sporturilor Andrei Crăițoiu se află în Erevan (Armenia) de unde transmite cele mai noi informații legate de partida dintre  Alashkert și FSCB.
  • Meciul Alashkert - FCSB va avea loc joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Protv.

Irlandezul Robert Harvey va fi la centru la partida Alașkert - FCSB din manșa tur a turului 2 preliminar din Europa League. Harvey va fi ajutat de Wayne McDonnell și Mark Gavin, în timp ce al patrulea arbitru a fost ales Bernard Connolly.

„Rob”, așa cum este strigat de prieteni și restul colegilor din Irlanda, are 30 de ani și s-a născut pe 9 septembrie 1988 la Dublin. Acesta predă religie, dar și limba engleză la Castleknock College. Școala este înființată în 1835 și este una dintre școlile dedicate în exclusivitate băieților.

S-a angajat la această unitate de învățământ în ianuarie 2014, după ce-a mai predat la mai multe școli din Dublin. "Centralul" e pasionat de citit, îi place să stea mult cu familia, iar atunci când timpul îi permite merge la concerte.

Până acum, Robert a mai condus alte 3 meciuri din preliminariile Europa League: Levski Sofia - Vaduz, Mariupol - Djurgarden și Valur - Ventspils. În întreaga carieră are 137 de meciuri conduse în care a arătat aproape 600 de cartonașe galbene și și doar 22 roșii.

ALAȘKERT - FCSB

Joi, 20:00, Pro TV
Arbitru: Robert Harvey (Irlanda)
Asistent 1: Wayne McDonnell (Irlanda)
Asistent 2: Mark Gavin (Irlanda)
Al 4-lea arbitru: Bernard Connolly (Irlanda)
Observator UEFA arbitri: Lassin Isaksen (Insulele Feroe)
Delegat UEFA: Vakhtang Bzikadze (Georgia)

I-a mai arbitrat un profesor de religie

Scoațianul William Collum care a condus partida Rapid Viena - FCSB din play-off-ul Europa League din sezonul trecut era și el tot profesor de religie. Collum e profesor la Cardinal Newman High School din Bellshill.

„Sunt o persoană creștină. Nu cred că cineva îmi poate pune la îndoială vreodată onestitatea”, spune William. În urmă cu 7 ani, scoațianul primise amenințări cu moartea prin e-mail. Poliția a preluat cazul și a făcut o anchetă pentru depistarea persoanelor. S-a descoperit că una dintre ele era chiar o elevă de la o școală la care el preda!

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO+FOTO Tănase și Coman stau în cel mai mare hotel, situat în centrul Erevanului » Cum arată camerele jucătorilor și a lui Bogdan Andone

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează