INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL III PRELIMINAR / HAJDUK SPLIT - DINAMO 3-0 (ÎN TUR 1-3)

Andone le-a dat două săptămîni şefilor lui Dinamo ca să aducă jucători buni

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Joi noapte, chiar în parcarea de la stadionul Poljud din Split, a fost o şedinţă ad-hoc de o oră la care au participat Andone, Cristi Borcea şi Ioan Becali.

Antrenorul le-a explicat acţionarului şi impresarului că nu poate lua  titlul cu actualul lot: "Dacă vreţi mai mult decît nişte meciuri spectaculoase, investiţi! Aşa, putem ajunge iar în cupele europene, dar la campionat n-avem cum să tragem!".

Tehnicianul le-a lăsat două săptămîni să rezolve "plombarea" echipei cu două transferuri bune, altfel ar putea să-şi facă bagajele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
sare
sare  •  07 August 2010, 17:09

Andoane trebue sa aduca 2 fundas un portar bun si un estrema stinga si un mislocas si atat sa dispara Scarlatahe si Moti si Curca Homei restul sa ramana

calinescu_
calinescu_  •  07 August 2010, 15:23

ACUM CERE EL JUCATORI ???? PINA ACUM CE A FACUT !!!!! E O MARE ZDREANTZA A FRATILOR BECALI !!!!

paulirimia
paulirimia  •  07 August 2010, 15:20

Mai bine sa aduca un antrenor , nu un papagal Nu trebuie decat sa cititi declaratiile anterioare ale lui andone si o va dati seama cine este acest gurist..............Cu un pic de bunsimt trebuia sa-si dea demisia Acum toti sunt de vina in afara sa DEZGUSTATOR !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează