INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTER

Antonio Conte aruncă bomba după finala Europa League: „Nu sunt sigur dacă voi mai fi antrenorul lui Inter sezonul viitor!”

Antonio Conte a fost învins în finala Europa League // foto: Guliver/gettyimages +13   FOTO
Antonio Conte a fost învins în finala Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 august 2020 08:12 / Actualizat sambata, 22 august 2020 08:23

Antonio Conte (51 de ani) și Inter au pierdut finala Europa League în fața Sevillei (scor 2-3), iar antrenorul italian spune că ar pleca de la cârma echipei.

La finalul partidei, Conte a dezvăluit faptul că el și fotbaliștii săi vor lua o pauză de câteva zile, înainte de a se întâlni cu șefii echipei pentru a lua o decizie cu privire la viitor.

„Este normal să analizăm întregul sezon, să ne uităm la tot într-un mod calm și să punem la cale viitorul lui Inter, chiar dacă acesta va fi cu mine sau fără. Nu sunt sigur dacă voi mai fi antrenorul lui Inter sezonul viitor, vom decide asta împreună.

Simt că munca mea și a fotbaliștilor nu au fost recunoscute. Am primit foarte puțină protecție din partea clubului, zero absolut. Trebuie să creștem și să ne îmbunătățim în toate privințele, inclusiv în afara terenului, și un club de calibru ar trebui să își protejeze fotbaliștii mai mult.

Vom discuta la finalul sezonului, trebuie să mă întâlnesc cu președintele (n.red. Steven Zhang), care este în China acum”, a spus Conte, potrivit Mirror.

A fost dificil, dar vom lămuri totul. A fost superb pentru mine să fiu antrenorul lui Inter, le mulțumesc patronilor care mi-au permis să am parte de această experiență minunată - Antonio Conte, antrenor Inter

Bilanțul lui Conte

Cu Conte pe bancă, Inter a terminat pe 2 sezonul de Serie A, la un punct în spatele lui Juventus. În Cupa Italiei a fost eliminată de Napoli în semifinale, în timp ce în Europa League a cedat abia în ultimul act.

2.04 puncte pe mecia reușit Conte să obțină alături de Inter - 32 de victorii, 12 egaluri și 9 înfrângeri în 53 de meciuri

+9 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional:

OLIMPIK - DINAMO KIEV 1-4 // Mircea Lucescu, victorie cu nervi la debut + A fost contestat vehement de fani!

SEVILLA - INTER, FINALA EUROPA LEAGUE // Fanii spaniolilor au păcălit sistemul! Au intrat pe stadion în costume ca ale oficialilor și au încurajat echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează