EUROPA LEAGUE  ·  INTER MILANO - GETAFE

Antrenorul care a prevestit dezvoltarea pandemiei: „Am deschis ochii lumii întregi”

José Bordalas, 56 de ani, este la Getafe din 2016 şi la suspendarea campionatului era pe locul 4 // Sursa: Getty
José Bordalas, 56 de ani, este la Getafe din 2016 şi la suspendarea campionatului era pe locul 4 // Sursa: Getty

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2020 15:20

Antrenorul spaniol, José Bordalas (56 de ani), se felicită că Getafe a refuzat să joace turul „optimilor” cu Inter din Europa League, la Milano, suspendat apoi de UEFA.

Presimţind ceea ce avea să se întâmple cu jucătorii şi cei din staff-ul tehnic al Valenciei, infectaţi în proporţie de 35% după deplasarea de la Milano din Ligă, Getafe nu a vrut cu niciun chip să joace cu Inter manşa tur a „optimilor” Europa League! Era prea mare pericolul de a merge chiar şi pentru câteva ore în focarul lombard, pe unde mai trecuse în turul anterior şi Ludogoreţul celor trei români, Keșerü, Grigore şi Moţi. José Bordalas a povestit în interviul din Gazzetta dello Sport clipele teribile care au precedat decizia istorică a madrilenilor.

Bordalas: „Mulţi spuneau că putem trăi normal”

„Alegerea preşedintelui nostru a fost una incredibil de potrivită. Era înspăimântător să mergem atunci acolo, gândiţi-vă numai ce li s-a întâmplat altora care au mers la Milano, Valenciei şi echipei de baschet a lui Real! Decizia lui a deschis astfel ochii lumii întregi, nu doar fotbalului. Existau mulţi oameni care gândeau că nu se va propaga epidemia şi că trebuie să continuăm să trăim normal. Timpul a dovedit însă că nu era deloc aşa, ne confruntăm cu pandemia. A fost alegerea vieţii să refuzăm deplasarea la Milano!”, a spus José Bordalas.

José Bordalas: „Primii ce suferă din cauza acestei situaţii sunt jucătorii”

„Sperăm să putem juca şi s-o facem curând. Dacă nu va fi permis în maniera clasică, pe San Siro şi apoi la noi acasă returul, sunt convins că UEFA va găsi o soluţie convenabilă fără a defavoriza pe nimeni. Primii ce suferă din cauza acestei situaţii sunt jucătorii. Sunt îngrijoraţi şi vor să lucreze şi să se antreneze. Este clar că situaţia e dificilă, pentru că nu trebuie să se pregătească prea puţin, dar nici prea mult”, a declarat José Bordalas, antrenor Getafe.

 

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Spania:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×