INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - VITESSE 1-1

Antrenorul celor de la Vitesse, impresionat de Petrolul: "1-1 e bun după o asemenea presiune"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 23:08

Tehnicianul echipei Vitesse Arnhem, Peter Bosz, a declarat după remiza cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1, că este mulţumit de acest rezultat şi că elevii săi trebuie să fie foarte atenţi în retur, deoarece formaţia prahoveană este bună.

"Sînt mulţumit de rezultat. Cred că ambele echipe păstrează şanse de calificare. Petrolul a atacat mai mult, mai ales în prima repriză, dar în partea secundă cred că am reuşit să punem probleme şi noi. Acest 1-1 este un scor bun pentru noi avînd în vedere presiunea în care am jucat. Sînt mulţumit de jucătorii mei.

Concluzionînd, pot spune că am venit aici să cîştigăm şi ne întoarcem cu un rezultat bun în perspectiva dublei manşe. A fost o plăcere să jucăm aici, la fel cum este o plăcere să evoluezi într-o cupă europeană. Atmosfera a fost realmente fantastică, şi, ţinînd cont de acest fapt, pot spune că Petrolul a avut în public al 12-lea jucător. Petrolul este o echipă bună, căreia va trebui să-i acordăm atenţie în meciul retur. Sînt fericit că nu va avea suporterii alături la meciul de pe stadionul nostru", a spus Bosz.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
lgfpp
lgfpp  •  02 August 2013, 14:52

intradevar o atmosfera deosebita... un joc foarte bun pacat ca nu am castigat chiar meritam!!!Doar Petrolul!

true_holland
true_holland  •  02 August 2013, 13:31

"Sansa" si arbitrul nu au fost de partea Petrolului ! Se putea si mai bine, insa nu trebuie sa consideram incheiate "conturile"! Se stie ca Petrolul joaca mai bine in deplasare si inscrie goluri, deci asteptam sa-si continue "traditia".

thefisherking
thefisherking  •  02 August 2013, 12:08
Postat de thefisherking pe 02 August 2013, 12:05

Petrolul a fost impresionanta aseara si 100% va trece mai departe. Trebuie doar sa-si pastreze tonusul si dorinta pana prin minutul 60-65, pt ca olandezii vor juca inchis, vor provoca intreruperi si vor incerca sa controleze prin non-fotbal. Pe scurt, vor incerca sa anestezieze Petrolul. Insa cred ca se vor pacali singuri, tot ce trebuie sa faca Contra e sa le stimuleze in permanenta dorinta de a inscrie, sa nu-i lase sa intre in moleseala gazdelor.

Si sa nu uit: sa-l introduca pe Doree ala sau cum il cheama abia de la pauza. Asa va avea suficienta prospetime incat sa le faca mucii hatzuri. Baiatul are explozie, imaginatie si are si calitatea cu care sa le sustina, dar nu duce un meci intreg inca. Eu cred ca va marca un gol si va pasa decisiv de cateva ori.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează