INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA, 22:05, TELEKOM SPORT, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Beer Sheva nu se teme de FCSB, chiar dacă recunoaște: "Am judecat greșit grupa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 21:18

Barak Bakhar, antrenorul celor de la Beer Sheva, nu este speriat de forma FCSB-ului. A explicat motivul pentru care crede că echipa sa poate obține un rezultat mare pe Arena Națională. 

"În primul meci am fost mai buni, dar nu am fost destul de concentraţi şi cred că dacă vom elimina mâine aceste greşeli avem speranţe la un rezultat bun. Noi suntem pregătiţi, ştim că Steaua este o echipă puternică, ştim de asemenea că a avut jucători accidentaţi, dar în general este o echipă foarte foarte bună.

Noi sperăm să câştigăm, nu ne gândim la altceva. E o partidă importantă pentru noi, nu gândim negativ, sperăm să câştigăm. Nu ne speriem de Steaua. Ştim că e o echipă bună, dar şi noi avem două victorii, trecem printr-o formă bună şi nu ne sperie Steaua.

Cu siguranţă va fi o atmosferă frumoasă pe Arena Naţională, dar avem încredere în noi şi în suporterii noştri, care vor veni şi ne vor încuraja. La început am crezut că echipa mea este cea mai bună din grupă, dar rezultatele au dovedit că Steaua este.

Cu toate astea suntem încrezători. Ştiu că Steaua are mulţi jucători, este o combinaţie interesantă de jucători experimentaţi şi jucători tineri foarte buni, care sunt sigur că în viitor vor deveni jucătorii naţionalei României", a afirmat Bakhar conform TV Telekom Sport.

FCSB - Hapoel Beer Sheva este joi, de la ora 22:05, în direct la TV Telekom Sport, Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, FCSB s-a impus cu 2-1. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  02 Noiembrie 2017, 10:25

Everton avea atunci cea mai buna formatie din istorie. Nu cred ca erau mai buni ca Barcelona. In fine, cei de la Liverpool FC si acum fac misto de ei cu Steaua 86. Din cauza huliganilor din Liverpool s-au suspendat echipele din Anglia.

adicn
adicn  •  02 Noiembrie 2017, 10:01
Postat de saviola3_4 pe 02 Noiembrie 2017, 09:19

vali, pe ce lume traiesti? Statul roman te obliga sa folosesti tranzactii bancare, nu mai poti folosi cash decat pentru o tranzsactie de 50000 de ron daca esti persoana fizica, la persoane juridice limita e si mai mica circa 1000 de ron din cate imi amintesc, deci tu insinuezi ca steaua plateste jucatorii viitorului cu cash, asta inseamna ca plateste doar 2 mii de euro in acte si restul ii da la negru, nu-i asa?:)) cat despre aberatia cu 1986, fara englezi, bla bla, care englezi? pUtea participa doar UNA SINGURA din anglia, si nu se stia nici macar daca ne intalneam cu ea. Daca era asa usor, floare la ureche pare ca a fost, sa castigi o cupa a campionilor... de ce nu are si dinamo in palmares macar 3 4 cupe, sau orice alta echipa din romania??

N-ai ce le face, ăștia ca el îs pierduți în propria ignoranță.

saviola3_4
saviola3_4  •  02 Noiembrie 2017, 09:21

batem diseara 3-1.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează