INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MACCABI HAIFA - STEAUA 5-0

Antrenorul lui Maccabi: "Am jucat contra unei echipe puternice, dar i-am descoperit slăbiciunile"

Sursa: daylife.com
Sursa: daylife.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 00:12

Antrenorul lui Maccabi Haifa, Elisha Levi, a declarat că echipa sa a făcut un meci mare contra Stelei, aşteptînd greşeala adversarului şi taxîndu-i slăbiciunile, informează publicaţia israeliană Sport 5.

"Este unul dintre cele mai bune meciuri ale lui Maccabi în Europa şi cel mai bun din acest sezon. Aşa se joacă, organizat şi eficient. Am jucat contra unei echipe puternice, dar i-am descoperit slăbiciunile, am aşteptat greşelile lor, am jucat în viteză, ca un grup, cu răbdare. Sunt bucuros pentru această performanţă. Nu ne-am pierdut capul după ce am deschis scorul, am jucat ca o formaţie matură. La meciul cu Steaua de la Bucureşti nu trebuie să facem greşeala de a-i subestima, e o diferenţă între meciurile de acasă şi cele din deplasare. Va trebui să evoluăm ca la Haifa, agresivi şi eficienţi. Nu va fi uşor la Bucureşti, Steaua va dori să-şi ia revanşa", a spus Levi, scrie Mediafax.

Căpitanul echipei israeliene, Yaniv Katan, a afirmat că Maccabi a luptat şi a obţinut o victorie mare, însă nu se aştepta la o asemenea diferenţă de scor.

"Am jucat bine, am trudit pentru acest succes şi am marcat multe goluri. Era important să câştigăm, meciul a curs în favoarea noastră şi suntem fericiţi pentru acest rezultat. Am jucat ca o echipă, ne-am creat multe situaţii de gol, dar nu ne gândeam că se va termina aşa, la un asemenea scor. E o victorie mare", a spus Katan.

CITEŞTE AICI CRONICA MECIULUI!

Clasament grupa J
1. Schalke 04   3m   8-1    7p
2. Maccabi    3m     7-3   6p
3. Steaua       3m     1-6    2p
4. AEK Larnaca   3m    1-7   1p

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează