INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - VORSKLA POLTAVA, JOI, ORA 18:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Antrenorul lui Vorskla nu le dă nici o şansă cîinilor: "Ştiu sigur că românii nu vor cîştiga, ne aşteaptă o calificare istorică"

Mikola Pavlov e convins că Dinamo nu-i poate pune probleme echipei sale
Mikola Pavlov e convins că Dinamo nu-i poate pune probleme echipei sale

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 18:21

Mikola Pavlov, antrenorul formaţiei Vorska Poltava, nu are nici o emoţie în privinţa partidei de mîine, cu Dinamo. Tehnicianul ucrainean e convins că echipa sa nu va pierde în faţa "cîinilor". În tur, Vorskla a învins Dinamo cu 2-1.


"Nu o să schimb nimic în echipă faţă de ce aţi văzut în meciul tur. Nu sîntem calificaţi, dar asta nu înseamnă că mi-e frică de Dinamo. Ştiu sigur că românii nu vor cîştiga, ne aşteaptă o calificare istorică. Nu ne temem de un stadion plin, am mai jucat pe asemenea arene şi am avut rezultate bune. Nu mi-e teamă de vreun jucător al lui Dinamo. Torje a evoluat bine în tur, dar asta nu înseamnă că trebuie să-mi iau măsuri de securitate în plus".

Tehnicianul ucrainenilor a fost şocat de temperatura ridicată din România: "Nu ne aşteptam să fie atît de cald la voi, la noi e mai răcoare. Oraşul vostru îmi aduce aminte de Ucraina natală, e multă verdeaţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
reddog75
reddog75  •  25 August 2011, 13:02

Vai de capul meu...... asta-i mama omida ! Au mai venit si alti aroganti pe aici prin romanica si au supt-o rau de tot! Treaba lui!

lucabogdan223
lucabogdan223  •  25 August 2011, 11:18

minte knd spune k nu o sa-si ia masuri speciale pt torje,.,,.,.,.oricum acest Pavlov imi aminteste de stanko poklepovic de la hajduk.,.,.,poklepovic park era umpik mai comic..,,.

dd....
dd....  •  25 August 2011, 10:10

Tavarisci Pavlov o sa va muste rau cainii din Bucuresti joi seara veti vedea si veti simti pe soricul ala gros al vostru.Neam de straita sunteti.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează