INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC ZURICH - STEAUA, JOI, 22:05, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Antrenorul Stelei a făcut publică tactica pentru Zurich: "El e singura opțiune acolo" » Ce problemă are cu Boldrin și De Amorim

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 19:08

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că Gabi Tamaș va fi folosit pentru postul de fundaș dreapta la meciul cu Zurich din grupele Europa League și a vorbit despre posibilitatea ca Boldrin să joace lângă Pintilii sau Bourceanu, în fața apărării.

"Tamaș e cam singura opțiune pentru postul de fundaș dreapta. Avem nevoie de fundași cu talie pentru fazele fixe, va fi un meci de luptă. 

Va fi o problemă ca Boldrin să joace lângă Pintilii sau Bourceanu. Este un jucător de creație, ne ajută la construcție foarte mult. Dar dacă vom avea la mijlocul terenului doar jucători care se ocupă de finalizare, vom pierde foarte multe baloane", a spus antrenorul Stelei la TV Digi Sport.

Acesta le-a sugerat lui Boldrin și De Amorim, transferați de Steaua de la Astra în această vară, că trebuie să ia decizii mai rapide în timpul jocului.

"Singura problemă este că ei trebuie să își schimbe din mers mentalitatea. La Steaua nu ai posibilitatea să faci foarte multe atingeri. Trebuie să joace mai repede, să fie mai hotătâți în ceea ce vor să facă", a adăugat Laurențiu Reghecampf.

Steaua va juca în deplasare cu FC Zurich joi, de la ora 22:05. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kyil
kyil  •  01 Noiembrie 2016, 22:23

Eu nu inteleg de ce e ridicat in slavi regheanamop asta, tactica pacii, paseaza de la drepta la stanga si de la stanga la dreapta , nu tu verticalizari nu tu centrari bune, enache , pompa, centrari in primu fundas, de amorim individualist, ce pana mea sa faca si golubovici singur in 50 de metri... tamas, jakolis, man, moke, tosca, momcilovic, pintilii, bourceanu, golubovici,achim, boldrin in stanga, chiar si un de amorim mai ofensiv,nita astia is fotbalisti. e si pompa bun un nicolita mai scund ....oricum bafta steaua !

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  01 Noiembrie 2016, 21:52
Postat de manty_one pe 01 Noiembrie 2016, 21:42

***

Să-nțeleg, nu ți-a priit comentariul celui căruia i-ai răspuns!

manty_one
manty_one  •  01 Noiembrie 2016, 21:42
Postat de nebraska pe 01 Noiembrie 2016, 20:56

Multa teorie si un final previzibil:3-0 pt.Zurich.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează