INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - GALATASARAY 0-0

Antrenorul Torrent îi subminează lui Galatasaray planurile cu Cicâldău

Șefii lui Galatasaray vor să-l vândă pe Alexandru Cicâldău, foto: Imago
Șefii lui Galatasaray vor să-l vândă pe Alexandru Cicâldău, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2022 11:17 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 11:54

Șefii lui Galatasaray vor să-l vândă pe Alexandru Cicâldău, Sampdoria și Atletico au avut trimiși pe Camp Nou, pentru a-l urmări, însă tehnicianul Cim Bom, Domenec Torrent, nu i-a acordat decât 11 minute plus prelungirile, apreciate de cotidianul As cu un calificativ minim.

Jurnaliștii turci au dat mai demult verdictul. În opinia lor, Galatasaray n-a făcut cine știe ce afacere cu Alexandru Cicâldău și cu Olimpiu Moruțan. Clubul caută acum să-i vândă, ziarele de lângă Bosfor scriu despre oferte de top pentru Cicâldău, însă noul antrenor, Domenec Torrent, nu pare dispus să intre în joc. 

Al Khelaifi începe curățenia la PSG! După dezastrul din Liga Campionilor, vrea să renunțe la un superstar!
PSG
Al Khelaifi începe curățenia la PSG! După dezastrul din Liga Campionilor, vrea să renunțe la un superstar!

Antrenorul lui Galatasaray ar fi ignorat „oportunitatea” Cicâldău

Joi, în ziua meciului cu FC Barcelona (0-0), Akșam Spor anunțase că internaționalul român va fi urmărit pe Camp Nou de trimișii Sampdoriei. Iar corespondentul din Turcia al cotidianului madrilen As, Özgür Sancar, a dezvăluit că un spion al lui Atletico Madrid, Gudi Pozo, îi va „scana” pe el și pe Kerem. 

Torrent, în schimb, l-a ținut pe Cicâldău pe bancă până-n minutul 79. Iar pe Moruțan - ca o paranteză - nu l-a băgat în seamă. În 11 minute plus prelungiri, ex-craioveanul n-a prea avut timp să arate mare lucru:

  •  3/4 pase reușite (75%)
  • 1 duel câștigat
  • 1 minge pierdută

Deși românul a jucat puțin, As i-a dat totuși un calificativ. Jurnaliștii spanioli l-au apreciat cu un „as”, în condițiile în care cel mai bun de pe teren, portarul Galatei, Inaki, a primit 3 „ași”. 

5 goluri, patru în campionat, unul în Europa League, și 2 assisturia dat Cicâldău la Galatasaray în acest sezon (32 apariții)

Pe de altă parte, ziarele italiene au anunțat care e planul Sampdoriei cu Cicâldău. Le place, însă l-ar vrea mai întâi sub formă de împrumut. Și abia apoi, dacă convinge în Serie A, să discute cu Galatasaray despre un transfer definitiv.

10 milioane de euroe suma pe care ar fi propus-o Sampdoria celor de la Galatasaray pentru Cicâldău, potrivit ziarelor turcești

Citește și: 

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce ucrainenii au scris că are 5 milioane blocați în băncile lor

Ciocnire violentă între ultrașii lui Olympique Marseille și cei ai lui FC Basel » Poliția a intervenit cu gaze lacrimogene!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cornelcc
cornelcc  •  11 Martie 2022, 13:23

Adica Sampdoria a oferit 10 milioans si turcii au zis NU?!? Pentru o rezerva dd care vor sa scape si pe care au platit mai putin, deci ies in profit? Asta da stire de presa! Presa sportiva din romania!

observator_federal
observator_federal  •  11 Martie 2022, 12:37

”Zgomotul” care se face în jurul ”transferului istoric” (chiar așa s-a spus în toată presa noastră) al lui Cicâldău, seamănă mai degrabă cu o încercarea de discreditare a ex-craioveanului, o ”invitație” la comentarii care de care mai ironice... În fine, măcar acum lumea își aduce aminte că Cicâldău a venit la Galatasaray de la Craiova și nu cum se spunea la debutul lui în Turcia, că este produsul școlii lui Hagi (Cicâldău a marcat pentru Viitorul un singur -unul!- gol). Mai vedem...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Martie 2022, 12:21

...sa fim seriosi ...nimeni nu l vrea ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează