INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGĂRI

Arbitru cu nume la returul FCSB - Rapid Viena » Brigadă din Italia la CFR - Dudelange + delegări tari pentru Hațegan și Istvan Kovacs

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 12:33

UEFA a anunțat delegările pentru meciurile europene de săptămâna viitoare, cele în care FCSB și CFR Cluj speră să întoarcă rezultatele nefavorabile din turul cu Rapid Viena, respectiv Dudelange.

Meciul retur dintre FCSB și Rapid Viena, în care echipa noastră trebuie să întoarcă rezultatul de 1-3 din tur, va fi arbitrat de o brigadă din Anglia. La centru va fi englezul Michael Oliver (33 de ani), în timp ce Stuart Burt și Simon Bennett vor fi la cele două linii.

Duelul dintre CFR Cluj și Dudelange, în tur 0-2, va fi condus de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Davide Massa (37 de ani). Asistenți vor fi compatrioții Fabiano Preti și Filippo Melli.

Meciuri tari pentru Hațegan și Istvan Kovacs

Ovidiu Hațegan va conduce partida retur dintre Beșiktaș și Partizan Belgrad, din play-off-ul Europa League. Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce Colțescu va fi arbitru de rezervă. 

Istvan Kovacs va fi la centru în Spania, la duelul dintre FC Sevilla și Sigma Olomouc. Kovacs îi va avea asistenți pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Marius Avram va fi rezervă. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
stefanf78
stefanf78  •  25 August 2018, 15:07
Postat de cuviosul_pafnutie pe 25 August 2018, 13:30

Aaa,cu "macaronarii"se poate discuta!Nea Gigi are "dolaari"si e om bun!Un galantuomo!Vom vedea cel putin "uno rigore"!

Ești și ***t și neatent, macaronarii ae itrează la Cluj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 August 2018, 13:30

Aaa,cu "macaronarii"se poate discuta!Nea Gigi are "dolaari"si e om bun!Un galantuomo!Vom vedea cel putin "uno rigore"!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 August 2018, 13:28

Istvan Kovacs sa se uite la piciorul ui Corbu cum arata dupa faza din prelungiri cand a dat fault pentru Viitorul de-a-n boulea !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează