INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - GENK 2-2 ÎN TURUL 16-IMILOR EUROPA LEAGUE

Astra îl dă uitării pe Alibec: "Azi nu ne-a lipsit" » Jucătorii și-au făcut deja planul pentru returul cu Genk

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 22:34

Filipe Teixeira spune că Astra n-a simțit lipsa lui Denis Alibec, transferat la Steaua, în partida din prima manșă a "șaisprezecimilor" Europa League cu Genk, scor 2-2.

"Cred că ar fi fost plăcut să ieșim de aici cu o victorie. Am avut multe ocazii în care trebuia să marcăm, dar până la urmă am revenit de la 2-1. Sper ca Budescu să-mi întoarcă pasa de gol în Belgia și să câștigăm.

Nu ne-a lipsit Alibec azi. El e la Steaua și îi doresc baftă. Noi avem jucători care-l pot înlocui. Nu contează cine va marca la retur, important e să câștigăm cu 1-0", a declarat Teixeira la TV Sport ro.

Jucătorii Astrei se gândesc în continuare la campionat și speră ca după meciul de duminică cu Viitorul să aibă prima șansă la calificarea în play-off-ul Ligii 1.

"Vrem foarte mult să ajungem în play-off-ul Ligii 1 pentru că avem o echipă foarte bună. Viitorul e o posibilă viitoare campioană, are un joc foarte bun. E o echipă care se află pe primul loc meritat, dar noi trebuie să câștigăm meciul de duminică. Eu sunt bine la Astra, sunt fericit, nu am de ce să plec de aici", a adăugat Teixeira.

Playtech: BOMBĂ! Simona Halep cumpără tot în România. Prețurile au explodat acum, vecinilor nu le-a venit să creadă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează