INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - MACCABI HAIFA

Astra nu se teme de Maccabi, care i-a dat Stelei 5 goluri dintr-o lovitură: "Noi nu sîntem Steaua" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 14:29

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a comentat tragerea la sorţi, în urma căreia echipa sa va evolua în play-off-ul Europa League cu Maccabi Haifa. Israelienii au mai jucat şi cu Steaua, acum două sezoane, scor 4-2 şi 0-5.

"Steaua a luat 5 într-un meci de la ei, dar noi nu sîntem Steaua. Nu, glumesc, nu avem prima şansă, dar avem o şansă. La prima vedere nu cred că putem spune că sîntem lipsiţi de noroc. E ok. Dumnezeu a fost echilibrat.

Vrem să mai facem achiziţii, dar e greu să găsim jucători de reală valoare într-un timp aşa scurt. Avem posturi deficitare, jucători de bandă, un vîrf de atac, un fundaş central, poate şi un fundaş stînga. Mai sînt piese pentru a putea face faţă în condiţii vitrege la un joc important", a declarat Ioan Niculae, patronul Astrei, la Fotbal Club, Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
thebluestlion
thebluestlion  •  09 August 2013, 19:45

Nici un meci nu seamna cu altul. Bafta Astra!

qqqqx
qqqqx  •  09 August 2013, 18:52

E adevarat ca Steaua a luat 5..... de la evrei !! Dar....avea si alt antrenor, care ii alerga doar iarna in Poiana !? Oare ce preparator fizic aveau atunci?...sau daca aveau, oare isi facea meseria? Nu vreau sa fiu subiectiv, dar d-nul Nicolae sa nu uite ca in ultimii 2 ani Steaua a crescut. Iar din perioada REGHE(cel mai smecher antrenor la ora asta) au c-am copiat toti..... Doar Contra la Petrolul e mai special in rest.....ca la scoala....COPIEM DUPA CEL MAI BUN !!! Sa fim onesti si sa ne vedem de echipe....fiecare! La misto suntem primii......

caminero
caminero  •  09 August 2013, 17:22
Postat de thumbzilla.. pe 09 August 2013, 15:41

hi sictir onanie proasta :)))

Ce chestie ... OAIE plus NN (adică noul nick al lui MM) egal ONANIE Interesant :D :D :D :D

Vezi toate comentariile (22)
Comentează