INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSARI STEAUA / FENERBAHCE - TWENTE 1-2

Atenţie la olandezi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Twente a dat lovitura la Istanbul, învingînd-o pe Fenerbahce (2-1). Cu cinci brazilieni în formula de start, gazdele au dominat, dar au găsit greu culoare spre careul advers. Astfel că pînă la pauză au reuşit doar două şuturi la poartă, faţă de unul singur al batavilor, care l-au pierdut în finalul reprizei pe Tiote, accidentat. Fener a insistat mai mult la reluare şi mutarea inspirată a lui Daum a deschis scorul. Nou intratul Mehmet Topuz a punctat în minutul 71, dar imediat a egalat Nkufo. Şi apoi vîrful elveţian a răsturnat incredibil rezultatul! (Daniel Scorpie)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează